Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2019 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

De beste elektrische fietsen

Elektrische fiets kopen? Voor uw nieuwe elektrische fiets bent u bij Forza Fietsen op het juiste adres! Onze vriendelijke medewerkers helpen u met plezier aan de ideale elektrische fiets die voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften door alle elektrische fietsen samen met u te vergelijken. Al onze fietsen zijn samengesteld met de nieuwste technieken en eigenschappen op het gebied van elektrisch fietsen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw fietstochten in de frisse buitenlucht. Onze e-bikes zijn te kiezen in diverse stijlen, zodat er altijd een fiets naar uw smaak tussen zal zitten.

Test elektrische fietsen

Maak kennis met de prijs en kwaliteit van Forza Fietsen. Zichtbaar en voelbaar in iedere fiets. Wij combineren technische hoogstandjes met eigentijdse accenten om u de beste elektrische fietsen aan te bieden. Zodat u met alle gemak door de frisse buitenlucht beweegt op uw eigen elektrisch aangedreven fiets met ondersteuning.

Doordacht Hollands design

Uitvoerig getest in het FORZA e-bike testcenter

Gratis levering aan huis

Goedkope elektrische fietsen

Hoogstaande kwaliteit voor een scherpe prijs: de beste koop! Forza Fietsen maakt het fietsen op elektrische fietsen bereikbaar voor iedereen. Bekijk hier onze actuele aanbieding. Wij komen vrijblijvend naar u toe, zodat u in uw eigen omgeving een proefrit kunt maken op onze verschillende modellen. Natuurlijk bent u ook zeer welkom in onze winkel te Nunspeet om de Forza Fietsen te komen uitproberen.

Om de kwaliteit van onze elektrische fietsen te waarborgen, werken wij samen met bedrijven zoals Axa, Shimano, Samsung en Hesling. Bekijk onze collectie fietsen met elektrische motoren, blader op uw gemak door onze gratis brochure en maak gerust een afspraak voor een proefrit bij u thuis.

Keuzehulp en persoonlijk advies

Bent u klaar voor de overstap naar elektrisch fietsen? Neem contact op en ontdek alles wat Forza Fietsen u te bieden heeft. Vraag ook naar onze unieke landelijke thuisservice en de lange garantietermijnen. Onze deskundige professionals staan voor u klaar.