Vakmanschap

Hoge kwaliteit, pure ambacht en vakmanschap!

Hoge kwaliteit, pure ambacht en vakmanschap!

Zodra je op een elektrische fiets van Forza Fietsen stapt, merk je meteen wat elektrisch rijplezier is. Ons doel is om je voor jaren veel veilige en plezierige kilometers te laten ervaren met de beste service van het land. De A-merk onderdelen die op de elektrische fiets gemonteerd zitten ondersteunen onze aanpak.

De veilige fietskilometers beginnen bij de tekentafel

Forza Fietsen zit zeker niet stil, we blijven steeds maar weer vernieuwen. Onze e-bikespecialisten zijn altijd druk met de meest recente technische innovaties om het, na uitvoerig getest te hebben, betrouwbaar aan te bieden en te verwerken in het uiteindelijke ontwerp.

Hoogwaardig materiaal, uitmuntende kwaliteit!

We beginnen met het toewijzen van de juiste materialen, daarnaast wordt de kleur aangebracht op onze elektrische fietsen.
De e-bikes van Forza Fietsen kenmerken zich door krachtige kleurstellingen met hedendaagse tinten en accenten. Vakkundigheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Met trots tentoongesteld

Uiteindelijk, na alle uitdagingen te hebben voltooid, staat de elektrische fiets in vol ornaat in de showroom te Nunspeet aan de Edisonweg 40 of in een van onze andere E-bike Testcenters. Je kunt de elektrische fiets meteen uitproberen. Niet in staat om naar Nunspeet te komen? Geen probleem. Wij komen met plezier bij je langs om met trots onze fietsen te demonstreren! Zin in een gratis proefrit bij je thuis? Klik hier om een afspraak te maken!

Onze brochure gratis op de deurmat!

Of schrijf je in voor een geheel vrijblijvende proefrit aan huis