Vakmanschap

Hoge kwaliteit, pure ambacht en vakmanschap!

Hoge kwaliteit, pure ambacht en vakmanschap!

Zodra u op een elektrische fiets van Forza stapt merkt u meteen wat elektrisch rijplezier is. Ons doel is om u voor jaren veel veilige en plezierige kilometers te laten ervaren met de beste service van het land. De A-merk onderdelen die op uw fiets gemonteerd zitten ondersteunen onze aanpak.

De veilige fietskilometers beginnen bij de tekentafel

Forza Fietsen zit zeker niet stil, we blijven steeds maar weer vernieuwen. Onze e-bike specialisten zijn altijd druk met de meest recente technische innovaties om het, na uitvoerig getest te hebben, betrouwbaar aan te bieden en te verwerken in het uiteindelijke ontwerp.

Hoogwaardig materiaal, uitmuntende kwaliteit!

We beginnen met het toewijzen van de juiste materialen, daarnaast wordt de kleur aangebracht op onze elektrische fietsen.
Prachtige kleurstellingen met hedendaagse tinten en accenten. Vakkundigheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Met trots tentoongesteld

Uiteindelijk na alle uitdagingen te hebben voltooid, staat de elektrische fiets in vol ornaat in de showroom te Nunspeet aan de Edisonweg 40 of in de showroom te Roden aan de Ceintuurbaan Noord 113. U kunt de elektrische fiets meteen uitproberen. Niet in staat om naar Nunspeet te komen? Geen probleem.. Wij komen met plezier bij u langs om met trots onze fietsen te demonstreren! Zin in een gratis proefrit bij u thuis? Klik hier om een afspraak te maken!

Onze brochure gratis op uw deurmat!

Of schrijf u in voor een geheel vrijblijvende proefrit aan huis