Aanbiedingen Elektrische Fiets

De scherpste aanbiedingen voor elektrische fietsen vind je bij Forza Fietsen. Bekijk hier alle lopende acties op rij.

Scherpe aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Bij Forza Fietsen zit je aan het juiste adres. Met het ruime assortiment elektrische fietsen weet je zeker dat er altijd een e-bike tussenzit die perfect bij je past. Naast de scherpe prijzen die Forza altijd biedt, hebben we zo nu en dan ook scherpe aanbiedingen. Deze aanbiedingen vind je op deze pagina.

Inruilkorting tot €1.000,-

Onze E-bike Testcenters zijn geopend. Kom langs, maak een proefrit en ontdek onze nieuwe 2022 collectie. Je bent van harte welkom. Daarnaast profiteer je nu tijdelijk ook van inruilkorting tot wel €1.000! Onze e-bikes zijn verrassend voordelig & direct leverbaar. Geldig t/m zaterdag 29 januari.

Ruim aanbod elektrische fietsen

Ben je benieuwd geworden alle modellen e-bikes van Forza Fietsen? Vraag dan de gratis brochure aan en laat je inspireren. Forza Fietsen heeft ruim 25 modellen elektrische fietsen met verschillende specificaties. Forza Fietsen heeft volop elektrische fietsen voor dames, heren, met voorwielmotor en middenmotor en een breed scala aan mooie frames. Zo zit er altijd een e-bike tussen die precies voldoet aan jouw wensen. Op welke elektrische fiets zie jij jezelf wel zitten?

Hierom kies je voor een e-bike van Forza Fietsen

De e-bikes van Forza Fietsen hebben allemaal een verschillend uiterlijk, maar hebben één ding gemeen: alle elektrische fietsen zijn voorzien van de beste kwaliteitsonderdelen en zijn afgemonteerd met écht vakmanschap. Hierdoor kunnen we garanderen dat je een e-bike aanschaft die van hoge kwaliteit is en die jarenlang meegaat. Bij Forza Fietsen lopen ook nog eens geweldige acties, waardoor je jouw elektrische fiets voordelig kunt aanschaffen. Vergeet niet om onze aanbiedingen te bekijken.

Betaalbare elektrische fietsen

De e-bikes van Forza Fietsen hebben altijd de scherpste prijs. We houden de prijs zo laag mogelijk, omdat we de ontwikkeling en distributie in eigen hand houden. Hierdoor kunnen we nieuwe fietsers zoals jij de scherpste prijs aanbieden. Daarnaast profiteer je regelmatig van scherpe aanbiedingen. Vraag de gratis brochure aan of kom langs om de gehele collectie op je gemak te bekijken.

Goedkope elektrische fiets 

Bij Forza Fietsen schaf je al een elektrische fiets aan vanaf € 890,-. Ook andere elektrische fietsen uit de collectie hebben scherpe prijzen. Misschien vraag je je af waarom er zulke verschillen in de prijs zit. Allereerst heeft dat te maken met de onderdelen van een elektrische fiets. Zo is een middenmotor een stuk duurder dan een voorwielmotor. Ook extra accessoires op de e-bike zorgen ervoor dat een elektrische fiets duurder kan worden. Toch kun je ook met een minder hoog budget een goede, kwalitatieve elektrische fiets van Forza Fietsen aanschaffen. Naast de scherpste prijzen, heeft Forza Fietsen ook de scherpste aanbiedingen op e-bikes. Vraag dus snel een brochure aan en blader op je gemak tussen alle elektrische fietsen die Forza te bieden heeft. 

Test een elektrische fiets 

Heb je een elektrische fiets van Forza Fietsen op het oog? Kom langs en test zelf de elektrische fietsen. Door een e-bike te testen kun jij erachter komen wat jij het fijnste vindt fietsen. Misschien gaat jouw voorkeur uit naar een middenmotor of vind je een voorwielmotor fijner rijden. Door dit zelf te testen weet je wat jouw voorkeuren zijn. Een e-bikeadviseur kan je daarnaast helpen met alle vragen die je hebt omtrent elektrisch fietsen. Hij zal samen met jou ervoor zorgen dat jij de elektrische fiets uitzoekt die het best bij je past. Lukt het jou niet om naar een E-bike Testcenter te komen? Geen probleem. Onze e-bikeadviseurs rijden dagelijks door heel Nederland voor adviesgesprekken en proefritten aan huis. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken op een moment dat jou het best uitkomt. 

Aanbieding fietsen inruilen

Maak gebruik van de geweldige inruilkorting bij aanschaf van je nieuwe Forza Fietsen e-bike. Lever je huidige fiets in en krijg korting op je nieuwe elektrische fiets. Wil je weten hoeveel korting je kunt krijgen voor je huidige fiets? Neem je huidige fiets of een foto van je fiets mee naar één van onze E-bike Testcenters en een e-bikeadviseur taxeert de fiets ter plekke. We nemen je huidige fiets meteen mee wanneer we jouw nieuwe aanwinst bij je afleveren. Ga naar een E-bike Testcenter en vraag een e-bikeadviseur naar alle voorwaarden van deze geweldige aanbieding.

Let op: het is niet mogelijk om acties te combineren. Vraag de Forza e-bike experts naar de voorwaarden.