Een elektrische fiets van Forza? Daarom:

Elektrische fietsen van zeer hoge kwaliteit!

De elektrische fietsen van Forza Fietsen zijn met uiterste zorgvuldigheid ontwikkeld en afgemonteerd door Forza Fietsen met de bij u bekende merken als: Shimano, AXA en Hesling. Een sterk staaltje vakwerk van Nederlandse bodem. Door de precieze vervaardiging en afwerking, zorgt Forza Fietsen er voor dat u een elektrische fiets heeft van hoge kwaliteit voor nog meer elektrisch fietsplezier!

Forza Elektrische fietsen gemakkelijk in gebruik

Wij van Forza Fietsen houden van eenvoud en gebruiksgemak. De eenvoudige bediening op het stuur, dicht bij de handgrepen zorgt er voor dat u met één hand de fiets kunt bedienen naar het door uw gewenste fietsgedrag. Daarnaast kunt u op het overzichtelijke LCD display op de elektrische fiets de prestaties in één oogopslag nauwkeurig volgen. Veilig en eenvoudig, dat is Forza Fietsen.

Uitmuntende service van Forza Fietsen

Waar Forza Fietsen in uitblinkt is de uitmuntende service, zeer snel op locatie en direct contact. Voorrijkosten? Daar heeft Forza Fietsen niets mee, u als elektrische fiets bestuurder zorgeloos rijplezier, op een elektrische fiets van Forza, is het voornaamste doel van Forza. De garantietermijnen van maar liefst 5 jaren op het frameconstructie en 2 jaren op accupakket en motor is ook weer een typisch service voorbeeld van het bedrijf Forza Fietsen. Dagelijks met ons serviceteam op de weg om voor u klaar te staan.

De prestaties van Forza Elektrische Fietsen

De meest krachtige motoren. Zeer duurzame Samsung accu’s met een hoge capaciteit. Verder voorzien van anti-lekbanden en nog veel meer gebruiksgemakken. Forza Fietsen heeft 3 controlemomenten om de fiets, voordat deze naar de klant gaat, getest en rijklaar af te leveren. Kom langs en beleef de prestaties van Forza Elektrische Fietsen in de toonzaal te Nunspeet aan de Edisonweg 40. Of maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een gratis proefrit aan huis. Liever één van onze ebike professionals spreken? Bel dan 0341 – 217 017

 

Vraag nu gratis uw brochure aan

Of schrijf u in voor een geheel vrijblijvende proefrit aan huis

Betrouwbare kwaliteitsonderdelen

De elektrische fietsen van Forza Fietsen zijn uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken als Samsung, Shimano, Hesling en Spanninga. Met de onderdelen zorgen wij ervoor dat de elektrische fietsen van topkwaliteit zijn. Forza Fietsen doet er zelfs nog een schep bovenop, 3 kwaliteitscontroles door onze ebike specialisten, zodat u blind kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw elektrische fiets.

Proefrit bij u thuis

Wij vinden het belangrijk dat u de elektrische fietsen in uw eigen omgeving kan uitproberen. Daarom kunt u bij Forza Fietsen vrijblijvend een proefrit aanvragen – bij u thuis. Onze vakmensen komen met de gewenste modellen naar u toe, zodat u in alle rust kunt kijken welke elektrische fiets het beste bij u past.

Service

Een goede service is voor ons een kernwaarde. Wij willen u helpen met uw vragen over onze elektrische fietsen en geven deskundig advies. Moeten we daarvoor naar u toe komen? Dan rekenen wij geen voorrijkosten. Gegarandeerd elektrisch fietsplezier, zonder zorgen. Of het nu in Zwolle, Elburg, Doornspijk, Delft, Breda, Texel of Amsterdam is, wij komen naar u toe!

Eerlijke prijzen!

Forza Fietsen hanteert een uniek concept: wij leveren onze elektrische fietsen rechtstreeks aan de klant. Zonder dealernetwerk, zonder tussenhandelaren. Zo krijgt u de scherpste prijs, en kunnen wij u direct van dienst zijn bij vragen. Wel zo makkelijk!

Uit voorraad leverbaar

Als u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod elektrische fietsen van Forza Fietsen, hoeft u niet eens te wachten op uw nieuwe aanwinst. U kunt direct de fiets afnemen. Vanwege onze grote voorraad zijn de fietsen direct leverbaar. Uw voordeel!

Professioneel advies

Bij Forza Fietsen staan onze e-bike specialisten voor u klaar om u in uw behoefte te voorzien en uw vragen te onderbouwen met deskundig advies. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Heel relaxed! Bezoek onze showroom en beleef ons aanbod elektrische fietsen in Nunspeet.
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje