Elektrische mamafiets

Als mama heb je veel te doen op een dag. Je doet de boodschappen, brengt de kinderen naar school en hebt nog wat afspraken staan. Dit wil je natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk kunnen doen. Een elektrische mamafiets is daarom ideaal. Wil je meer weten over het fietsen met een e-bike? Lees dan verder.

Waarom kiezen voor een elektrische mamafiets?

Een elektrische mamafiets maakt je dagelijkse bezigheden als moeder een stuk eenvoudiger. Je bent sneller op je bestemming(en) en dit gaat ook nog eens met minder inspanning door middel van trapondersteuning. Daarnaast zijn ze erg stevig wat ze natuurlijk zeer geschikt maakt als mamafiets. Wil je weten wat de beste e-bike mamafiets is? Lees  dan verder.

Welke elektrische mamafiets past bij jou?

Bijna alle e-bikes van Forza zijn geschikt als mamafiets. Het hangt natuurlijk af van jouw wensen en voorkeuren welke fiets het meest geschikt is voor jou. Door jezelf een paar vragen te stellen kom je steeds dichter bij de juiste fiets. Vraag jezelf bijvoorbeeld af of je vaak lange afstanden fietst of of de e-bike moet voldoen aan een speciaal design.

  • E-bike met voorwielmotor
    Een elektrische fiets met voorwielmotor is heel populair en wordt vaak gebruikt bij stadsfietsen. De fiets is prettig in evenwicht dankzij de accu onder de bagagedrager. Bij het fietsen voelt u dat u door uw elektrische fiets vooruit getrokken wordt. De voorwielmotor maakt het voorwiel iets zwaarder, maar omdat de accu bij alle e-bikes onder de bagagedrager geplaatst is, brengt dit de elektrische fiets weer prettig in evenwicht.
  • E-bike met middenmotor
    Een e-bike met middenmotor is ook een zeer fijne fiets. Het zwaartepunt van deze elektrische fiets ligt centraal doordat de motor zich laag en in het midden van de fiets bevindt. Daarnaast is deze e-bike uitgerust met een rotatie- en trapkrachtsensor. Hij wordt vooral gebruikt bij het fietsen in heuvelachtige gebieden en rijdt erg natuurlijk.
  • E-bike met achterwielmotor
    Een e-bike met een achterwielmotor beschikt over een sterke, stuwende motor die een prettige rijervaring geeft. Het geluid van de motor zal u als zachter ervaren, omdat de motor achter u bevindt en u dus wegrijdt van het geluid.

Nog meer voordelen van een elektrische mamafiets

De elektrische fiets is een echte uitkomst voor mama’s. Ten eerste zijn de fietsen extra stevig en veilig. Ze zijn daarom zeer geschikt voor de fietstochten naar de supermarkt met je kleintje. Ook is de elektrische moederfiets ontzettend wendbaar door het sterke frame gemaakt van lichtgewicht aluminium. Ze zijn voorzien van een dubbele standaard die extra stabiliteit biedt, waardoor je e-bike te allen tijde recht overeind blijft staan. En dankzij de trapondersteuning fiets je met comfort, zelfs met jouw kleintje.

Jouw elektrische mamafiets uittesten

Heb jij een prachtige elektrische mamafiets op het oog en zou je deze uit willen testen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs voor een thuisdemonstratie en persoonlijke proefrit. Zo ervaar je het gemak van een Forza fiets zelf! Maak hier direct een vrijblijvende afspraak.

Heb je vragen of wil je meer informatie over Forza of over een elektrische fiets? Neem contact op, wij beantwoorden uw vragen graag.