Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

Transportfietsen

3 Transportfietsen in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Vraag de gratis brochure aan

Vul het formulier in om úw gratis brochure thuis te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen? Dat is ook mogelijk.
Bel 0341 – 217 017

Ik wil de brochure

Robuuste Elektrische Transportfietsen

Bent u op zoek naar de ideale stadsfiets? Dan is de elektrische transportfiets misschien precies wat u nodig hebt. Transportfietsen zijn stevig en degelijk. Ideaal voor de drukte van een stad waar uw fiets tegen een stootje moet kunnen. Met een drager bovenop het voorwiel kunt u makkelijk uw tas, spullen of boodschappen transporteren. Combineer dit met een stille elektrische motor, en u fietst moeiteloos met spullen en al over iedere heuvel.

Stijlvol onderweg met uw Transportfiets

De elektrische transportfiets combineert state-of-the-art technologie met stoer retro design. Het robuuste frame van lichtgewicht aluminium en de anti-lek banden hebben een tijdloze uitstraling. De transportfietsen zijn uitgerust met een comfortabele zadel en stuur die eenvoudig verstelbaar zijn. Op het LCD verlichte display leest u gemakkelijk afstanden, snelheid en actieradius af.

Geheel vrijblijvende proefrit

Probeer de oerdegelijke fietsen zelf uit bij u thuis. U maakt geheel vrijblijvend een proefrit met advies van onze experts. U krijgt op de vaste delen tot 5 jaar garantie. Op losse onderdelen zoals de zadel en de remmen krijgt u 2 jaar garantie. Wij komen kosteloos bij u thuis langs om uw fiets te repareren. Wilt u langere dekking? Dan is er ook de optie om een voordelige fietsverzekering af te sluiten.

Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje