Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische Moederfietsen

3 Elektrische Moederfietsen in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Vraag de gratis brochure aan

Vul het formulier in om úw gratis brochure thuis te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen? Dat is ook mogelijk.
Bel 0341 – 217 017

Ik wil de brochure

Elektrische moederfiets kopen

Voor jouw kindje wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Vooral wanneer je samen met je kind onderweg bent op de elektrische fiets. Met een elektrische moederfiets van Forza Fietsen heb je altijd het gevoel dat je een duwtje in je rug krijgt. Onze elektrische moederfietsen zijn speciaal ontwikkeld en gebouwd voor moeders. Zo zijn de e-bikes ontwikkeld met in het achterhoofd jouw veiligheid, de veiligheid van jouw kind. Zo maak je de fijnste fietstochten.

Dankzij de lichte motor fiets je moeiteloos over elk heuveltje. Ook wanneer je twee kinderen vervoert zul je niet oververmoeid aankomen op je bestemming. De elektrische fiets noemen we moederfiets, maar de e-bike is natuurlijk ook geschikt voor vaders, opa’s en oma’s: iedereen kan deze elektrische fiets gebruiken om (klein)kinderen mee te nemen op de fiets.

Ergonomische elektrische mamafietsen

Tijdens de ontwerpfase van onze elektrische moederfietsen houden we met alles rekening. Zo hebben de elektrische mamafietsen een lage instap, zodat je makkelijk kunt op- en afstappen. Daarnaast zit er tussen het stuur en het zadel extra ruimte voor maximaal comfort. Het robuuste frame van lichtgewicht aluminium zorgt ervoor dat je de fiets gemakkelijk kunt verplaatsen. Stap je af? Geen zorgen dat de elektrische fiets omvalt. De elektrische moederfiets is uitgerust met een dubbele standaard, zodat je de kinderen veilig uit de zitjes kunt tillen zonder dat de e-bike omvalt. Hierdoor wordt fietsen met kinderen een feestje.

De beste elektrische moederfietsen

De elektrische moederfietsen uit onze collectie zijn van echte Nederlandse kwaliteit. Iedere e-bike is uitgerust met een verstelbaar zuur en zadel, er zitten anti-lekbanden op de fiets en geniet je van een zeer stille motor. Je krijgt op de vaste delen van de e-bike tot 6 jaar garantie; op de losse onderdelen krijg je tot wel 3 jaar garantie. Wanneer er iets niet helemaal goed is aan jouw elektrische mamafiets komen we kosteloos bij je aan huis om de e-bike te repareren.

Test zelf de elektrische moederfietsen van Forza Fietsen

Om erachter te komen welke elektrische moederfiets het beste bij je past, raden we je aan om een proefrit te maken. Zo kom je erachter welke elektrische mamafiets het beste bij jou en jouw fietsvoorkeuren past. Je kunt een proefrit maken in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een proefrit aan huis. Een e-bikeadviseur van Forza Fietsen komt dan bij je langs met een bus vol e-bikes, zodat jij verschillende elektrische moederfietsen kunt testen in je eigen omgeving.

Aanbiedingen elektrische moederfietsen

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische moederfiets? Forza Fietsen heeft een uitgebreide collectie mamafietsen. Vraag de gratis brochure aan en blader op je gemak door de gehele collectie. Bekijk je liever meteen de elektrische moederfietsen? Kom dan naar een E-bike Testcenter bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een proefrit aan huis. Je kunt ook tijdelijk profiteren van de scherpste aanbiedingen.