Stadsfiets e-bike | Forza fietsen

Woont of werkt u in stad en bent u op zoek naar een geschikte stadsfiets e-bike? Eentje waarmee u de files en ophopingen in de stad zo voorbij rijdt en u binnen no-time op uw werk bent? Bij Forza fietsen beschikken we over een ruim aanbod aan kwalitatieve elektrische stadsfietsen. Of u nu als moeder op zoek bent naar een stadsfiets, als student die een langere afstand naar school moet fietsen of als u naar uw werk wilt fietsen. Wij hebben voor iedereen een geschikte fiets die het beste bij uw wensen past. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk ons volledige assortiment of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Contact

De voordelen van een stadsfiets e-bike

Het gebruik maken van een stadsfiets e-bike brengt erg veel voordelen met zich mee. Wanneer u normaal naar school, werk of om boodschappen fietst op een normale fiets zal u wanneer u een e-bike aanschaft er op vooruit gaan op het gebied van vrije tijd. Omdat u sneller thuis bent profiteert u daarom van extra tijd voor uzelf. 

stadsfiets e-bike

Een ander voordeel aan een e-bike is dat het goed is voor uw dagelijkse beweging. Als u eerst met de auto of met het openbaar vervoer reisde in de stad zal u zich een stuk fitter en sportiever voelen wanneer u dagelijks de e-bike pakt. Verder heeft u natuurlijk het voordeel dat u niet meer in de file hoeft te staat of een drukke tram of trein in hoeft te stappen. Hoe fijn is dat? 

De veiligheid van een stadsfiets

Vaak denken we bij een stadsfiets aan een oude fiets, die op ieder moment uit elkaar zou kunnen vallen, want in de stad wordt nog wel eens wat gestolen als het gaat om fietsen. Daarom zijn onze fietsen voorzien van een extra veilig slot waarbij u uiteraard ook nog een extra slot kunt kopen. Daarnaast zijn alle accu’s afneembaar waardoor u niet bang hoeft te zijn dat deze gestolen worden. Verder geven wij als tip om uw fiets op een veilige plek te stallen. Denk hierbij aan een beveiligde fietsenstalling, die in iedere stad wel is te vinden. Zo kunt u met een gerust hart genieten van alles wat de stad u te bieden heeft. 

Welke elektrische stadsfiets past bij u?

Als u wilt weten welke stadsfiets e-bike het beste bij uw situatie past kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij u aan de hand van uw situatie en wensen de geschikte fiets kunnen vinden. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een middenmotor, of vindt u het belangrijker dat u uw boodschappen makkelijk kunt transporteren? Wij houden met al uw wensen rekening. Vraag een gratis brochure aan en ontdek ons volledige aanbod.

Vraag een gratis brochure aan