Goede service is een kernwaarde voor ons. Heb je vragen over de elektrische fietsen van Forza Fietsen, over onze service of de vrijblijvende proefrit aan huis, een klacht, een opmerking? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.
Tip: Kijk voor de veelgestelde vragen ook in ons overzicht hieronder, stel jouw vraag via ons contactformulier of bel: 0341-21 70 17.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilometer kan ik afleggen met een accu?

Met een volledig opgeladen batterij kun je met jouw elektrische fiets maximaal ca.120 kilometer afleggen met het standaard accu pakket. Met het uitgebreide accupakket is het mogelijk om zelfs tot 180 kilometer af te leggen.

Wat is mijn garantie op de aanschaf van een elektrische fiets?

Op de vaste delen van de elektrische fiets krijg je 6 jaar garantie, op de losse onderdelen krijg je 3 jaar garantie.

Wat houdt deze garantie voor jou in?

Garantiegevallen zijn onderdelen die onverhoopt toch niet naar behoren blijken te werken binnen bovenstaande termijn. Forza Fietsen repareert deze kosteloos aan huis: wat een Forza service!

Wat zijn de openingstijden?

Forza Fietsen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.30 en op zaterdag van 10.00 – 17.00. Ga naar de contactpagina voor meer informatie.

Wat is de levertijd van mijn elektrische fiets?

Forza Fietsen heeft een zeer grote voorraad elektrische fietsen en kan zo direct aan je leveren. Hierdoor kun je gelijk genieten van elektrisch fietsplezier.

Kan ik ook fietsen zonder gebruik van de trapondersteuning?

Jazeker kan dat, de elektrische fietsen van Forza zijn ook zonder trapondersteuning te gebruiken. Je kunt er voor kiezen om volledig op eigen kracht te fietsen door de trapondersteuning uit te schakelen. Door de speciale ontwikkeling van de hulpmotor kun je zonder problemen zonder trapondersteuning de elektrische fiets gebruiken.

Moet ik een kenteken hebben voor mijn elektrische fiets?

Dit is voor de collectie elektrische fietsen van Forza niet van toepassing. De maximale snelheid is vastgesteld op 25 km/h en daardoor vallen de elektrische fietsen niet onder motorvoertuigen.

Hoe snel gaat mijn elektrische fiets?

De wettelijk vastgestelde snelheid is 25 kilometer per uur. De collectie elektrische fietsen van Forza Fietsen voldoet aan deze norm.

Hoe kan ik optimaal omgaan met mijn accu?

Allereerst hoef je de accu van elektrische fiets niet eerst leeg te rijden voordat deze opgeladen mag worden.

Let op dat je de accu niet blootstelt aan extreme temperaturen (zowel extreem koud als extreem warm). Dit zal de prestaties van de accu beïnvloeden.

Als je de elektrische fiets weinig gebruikt, dien je alsnog de accu zo ongeveer om de twee weken op te laden. Dit komt de levensduur van de accu ten goede.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij Forza Fietsen betalen met je pinpas. Je betaalt pas als je de fiets hebt uitgezocht en rijklaar geleverd krijgt. Bij Forza Fietsen hoef je nooit vooraf te betalen!

Veelgestelde vragen over Covid-19 (Corona)

Hoe kan ik toch met een gerust hart bij Forza mijn e-bike uitzoeken?

Wij snappen erg goed dat het nu spannende tijden zijn. Wij denken graag met je mee. Bestel jouw e-bike bij een van onze e-bike adviseurs.

Bel 0341 – 217 017

Uniek! Er wordt alle tijd voor jouw genomen en je bevindt je als enige bezoeker in ons E-bike Testcenter. Wel net zo persoonlijk. Van harte welkom.

Zijn de Forza e-bike testcenters geopend?

Alle Forza E-bike Testcenters in Nederland zijn gewoon geopend. Je bent van harte welkom voor reparatie en service.

Gaat mijn proefrit aan huis nog door?

We rijden we alle proefritten aan huis gewoon volgens afspraak.

Wij nemen de zeer strenge hygiëne maatregelen van het RIVM in acht.

Mocht dit veranderen van onze kant dan houden we je op de hoogte. Mocht het van jouw kant afwijken dan stellen wij het zeer op prijs als je dat aan wilt geven per telefoon of per email: info@forzafietsen.nl

Hoe zit het met mijn Servicebeurt?

Hetzelfde geldt voor de servicebeurt afspraken. We rijden alle service en servicebeurten aan huis gewoon volgens afspraak.

Wij nemen de zeer strenge hygiëne maatregelen van het RIVM in acht.

Mocht dit veranderen van onze kant dan houden we je op de hoogte. Mocht het van jouw kant afwijken dan stellen wij het zeer op prijs als u dat aan wilt geven per telefoon of per email: info@forzafietsen.nl

Wordt mijn e-bike thuis bezorgd?

Met de huidige situatie en het laatste nieuws van het RIVM leveren wij jouw Forza e-bike gewoon aan huis af.

Wij nemen de zeer strenge hygiëne maatregelen van het RIVM in acht.

We stellen het zeer op prijs als je je ook aan de voorgestelde hygiene maatregelen van het RIVM houdt.

Mocht dit veranderen van onze kant dan houden we je op de hoogte. Mocht het van jouw kant afwijken dan stellen wij het zeer op prijs als je dat aan wilt geven per telefoon of per email: info@forzafietsen.nl

Hoe kan ik contact opnemen met Forza

Wij zijn werkzaam en geopend op de vastgestelde openingstijden. Je kunt ons dus gewoon contacteren op het bekende nummer of via de email.

Ga naar Contactpagina

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

We doen ons uiterste best je zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen via Social media en deze website. Houd ons in de gaten.

Nieuwsgierig geworden naar een elektrische Forza fiets?

Ben je ook zo benieuwd wat Forza Fietsen jou te bieden heeft? Vraag dan de gratis brochure aan en bekijk ons aanbod. Binnen enkele werkdagen ontvang je deze in huis. Ben je er al uit? Vraag dan jouw proefrit aan met vrijblijvend thuisadvies op maat.