Goede service is een kernwaarde voor ons. Heeft u vragen over de elektrische fietsen van Forza Fietsen, over onze service of de vrijblijvende proefrit aan huis, een klacht, een opmerking? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.
Tip: Kijk voor de veelgestelde vragen ook in ons overzicht hieronder, stel uw vraag via ons contactformulier of bel: 0341-21 70 17.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilometer kan ik afleggen met een accu?

Met een volledig opgeladen batterij kan u met uw elektrische fiets maximaal tot ca.120 kilometer afleggen met het standaard accu pakket. Met het uitgebreide accupakket is het mogelijk om zelfs tot 180 kilometer af te leggen.

Wat is mijn garantie op de aanschaf van een elektrische fiets?

Op de vaste delen van de elektrische fiets krijgt u 6 jaren garantie, op de losse onderdelen krijgt u 3 jaren garantie.

Wat houdt deze garantie voor u in?

Garantiegevallen zijn onderdelen die onverhoopt toch niet naar behoren blijken te werken binnen bovenstaande termijn. Forza Fietsen repareert deze kosteloos aan huis: wat een Forza service!

Wat zijn de openingstijden?

Forza Fietsen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.30 en op zaterdag van 10.00 – 17.00. Ga naar de contactpagina voor meer informatie.

Wat is de levertijd van mijn elektrische fiets?

Forza Fietsen heeft een zeer grote voorraad elektrische fietsen en kan zo direct aan u leveren. Uw voordeel, direct kunnen genieten van elektrisch fietsplezier.

Kan ik ook fietsen zonder gebruik van de trapondersteuning?

Jazeker kan dat, de elektrische fietsen van Forza zijn ook zonder trapondersteuning te gebruiken. U kunt er voor kiezen om volledig op eigen kracht te fietsen door de trapondersteuning uit te schakelen. Door de speciale ontwikkeling van de hulpmotor kan u zonder problemen zonder trapondersteuning uw elektrische fiets gebruiken.

Moet ik niet een kenteken hebben voor mijn elektrische fiets?

Dit is voor de collectie elektrische fietsen van Forza niet van toepassing. De maximale snelheid is vastgesteld op 25 km/h en daardoor vallen de elektrische fietsen niet onder motorvoertuigen.

Hoe snel gaat mijn elektrische fiets?

De wettelijk vastgestelde snelheid is 25 kilometer per uur. De collecties elektrische fietsen van Forza Fietsen voldoen aan deze norm.

Hoe kan ik optimaal omgaan met mijn accu?

Allereerst hoeft u de accu van elektrische fiets niet eerst leeg te rijden voordat deze opgeladen mag worden.

Let op dat u de accu niet blootstelt aan extreme temperaturen zowel extreem koud als extreem warm. Dit zal de prestaties van de accu beïnvloeden.

Als u de elektrische fiets weinig gebruikt, dient u alsnog de accu zo ongeveer om de twee weken op te laden. Dit komt de levensduur van de accu ten goede.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij Forza Fietsen betalen met uw pinpas. U betaalt pas als u de fiets heeft uitgezocht en rijklaar geleverd krijgt. Bij Forza hoeft u nooit vooraf te betalen!

Nieuwsgierig geworden naar een elektrische Forza fiets?

Bent u ook zo benieuwd wat Forza fietsen u te bieden heeft? Vraag dan GRATIS de informatiebrochure aan en bekijk ons aanbod. Binnen enkele werkdagen ontvangt u deze in huis. Bent u er al uit? Vraag dan uw proefrit aan met vrijblijvend thuisadvies op maat.

Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje