Elektrische damesfiets kopen

Wilt u ondersteuning bij het fietsen? Een elektrische fiets kopen draagt bij aan een goede ondersteuning waardoor u weer sneller en makkelijker de fiets pakt!

Een elektrische damesfiets

Forza Fietsen heeft een breed assortiment elektrische damesfietsen. Iedere fiets is uniek en heeft zo zijn eigen kenmerken en specificaties. Onze fietsen zijn uniek! Ze zijn vervaardigd met de beste materialen en zijn daardoor sterk en stevig. Onze elektrische damesfietsen zijn geschikt voor recreatie en woon- en werkverkeer. Of u nu gaat voor een nieuwe fiets voor naar kantoor, een fiets voor de boodschappen of een fiets voor lange tochten door de natuur. Wij hebben voor iedere dame wat wils! 

Extra voordelig

Een elektrische damesfiets brengt vele voordelen met zich mee. Een elektrische fiets van Forza is een duurzame investering. De accu’s hebben, bij goed onderhoud, een lange levensduur. De fiets kan geheel naar de persoonlijke voorkeuren afgesteld worden. Zo kunnen de positie van het zadel en het stuur aangepast worden. De verschillende sensoren en versnellingen vergemakkelijken het fietsen. 

De kracht van Forza

Forza Fietsen is toonaangevend op de (elektrische) fietsen markt. Wij houden ons naast de verkoop van elektrische fietsen ook bezig met de groei en ontwikkeling van nieuwe fiets innovaties. Onze fietsen zijn licht, maar ook ijzersterk! Ze worden gemaakt van de beste materialen. Wij streven naar de beste service en adviseren u over alle mogelijkheden wat betreft een elektrische damesfiets. 

Koop een elektrische damesfiets bij Forza

De mogelijkheden van een elektrische damesfiets zijn eindeloos. Wanneer u een elektrische damesfiets koopt profiteert u van ultiem comfort! Het kopen van een elektrische damesfiets is bij Forza altijd een feestje! U kunt een gratis proefrit komen maken bij één van onze testcenters. Onze professionals adviseren u bij de aanschaf en denken graag met u mee. U kunt uw damesfiets meteen meenemen of deze door ons op locatie te laten bezorgen. Wilt u meer weten over ons aanbod elektrische damesfietsen? Neem contact met ons op of plan meteen een proefrit bij ons in!

proefrit inplannen