Wat kost een e-bike?

Het aanschaffen van een e-bike is vaak niet zomaar iets, het is daarom belangrijk om vooraf verschillende mogelijkheden en opties met elkaar te vergelijken. U heeft zich tijdens deze zoektocht vast al een aantal keer afgevraagd ‘wat kost een e-bike?’ en welke e-bike is de beste en voordeligste keuze. De prijzen van een e-bike kunnen namelijk erg variëren. Zo is een elektrische fiets van Forza al verkrijgbaar vanaf €890,- maar er zijn ook een aantal duurdere modellen verkrijgbaar die bijvoorbeeld een krachtigere motor hebben en over meer opties beschikken. De keus voor welke fiets in welke prijsklasse u gaat is geheel aan u. Deze keus is vaak ook afhankelijk van het doel  van de fiets en hoeveel u de fiets gaat gebruiken. Wilt u een advies over welke fiets het beste bij u past of heeft u een specifieke vraag over een bepaald model? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De kosten voor een Forza fiets

Bij Forza staan we er om bekend dat we kwalitatieve fietsen leveren tegen een voordelige prijs. De beste e-bikes van Nederland gaan rechtstreeks van de fabrikant naar de consument. Wij kunnen met trots zeggen dat wij al meerdere keren als prijswinnaar zijn getest. Ons goedkoopste model fiets is op dit moment al verkrijgbaar vanaf €890,-. Het comfortabele, veilige model is van alle gemakken voorzien en zowel geschikt als het rijden van langere afstanden als voor de kortere stukken naar bijvoorbeeld de supermarkt. Hij beschikt over een krachtige, muisstille voormotor waardoor u ongestoord van de rust kunt genieten.

wat e-bike een e-bike?

Wanneer u toch op zoek bent naar een ander model, die nog uitgebreider en luxer is, dan is de Florence Verde of de Florence Bordo een goede aanrader. Met nog meer kwaliteit en capaciteit zal u zich tijdens een ritje op deze elektrisch fiets helemaal op uw gemak voelen. Beiden fietsen zijn getest met een 8.8 door fietstest.nl. De prijzen voor de andere model fietsen variëren tussen de €1.400 en €2.500 euro. Hierbij is de keuze aan u.

Vraag een gratis brochure aan!

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van e-bike maar wilt u nog meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden en kosten? Vraag dan een gratis brochure aan. Hierin vindt u per model wat de e-bike kost en wat de productspecificaties zijn. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden of om een proefrit bij ons in te plannen. Onze specialisten helpen u graag verder zodat u binnen no-time kunt genieten van uw onbezorgde fietstochten.