Wat kost een e-bike?

Het aanschaffen van een e-bike is vaak niet zomaar iets, het is daarom belangrijk om vooraf verschillende mogelijkheden en opties met elkaar te vergelijken. Je hebt je tijdens deze zoektocht vast al een aantal keer afgevraagd wat een e-bike kost en welke e-bike de beste en voordeligste keuze is. De prijzen van een e-bike kunnen namelijk erg variëren. Zo is een elektrische fiets van Forza al verkrijgbaar vanaf € 890,- maar er zijn ook een aantal duurdere modellen verkrijgbaar die bijvoorbeeld een krachtigere motor hebben en over meer opties beschikken. De keus voor welke fiets in welke prijsklasse je gaat is geheel aan jou. Deze keus is vaak ook afhankelijk van het doel  van de e-bike en hoeveel je de fiets gaat gebruiken. Wil je een advies over welke fiets het beste bij je past of heb je een specifieke vraag over een bepaald model? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De kosten voor een Forza fiets

Bij Forza staan we er om bekend dat we kwalitatieve e-bikes leveren tegen een voordelige prijs. De beste e-bikes van Nederland gaan rechtstreeks van de fabrikant naar de consument. Wij kunnen met trots zeggen dat wij al meerdere keren als prijswinnaar uit de bus zijn gekomen. Ons goedkoopste model fiets is op dit moment al verkrijgbaar vanaf €890,-. Het comfortabele, veilige model is van alle gemakken voorzien en zowel geschikt voor het rijden van langere afstanden als voor de kortere stukken naar bijvoorbeeld de supermarkt. Hij beschikt over een krachtige, muisstille voormotor waardoor je ongestoord van de rust die fietsen geeft, kunt genieten.

wat e-bike een e-bike?

Wanneer je op zoek bent naar een ander model, die nog uitgebreider en luxer is, dan is de Florence Verde of de Florence Bordo een goede aanrader. Met nog meer kwaliteit en capaciteit zul je je tijdens een ritje op deze elektrisch fiets helemaal op je gemak voelen. Beiden elektrische fietsen zijn getest met een 8.8 door fietstest.nl. De prijzen voor andere modellen e-bikes variëren tussen de € 1.400,- en € 2.500,-. Hierbij is de keuze aan jou: welke e-bike vind jij het best?

Vraag een gratis brochure aan!

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van e-bike maar wil je nog meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden en kosten? Vraag dan de gratis brochure aan. Hierin vind je per model wat de e-bike kost en wat de productspecificaties zijn. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden of om een proefrit bij ons in te plannen. Onze e-bikeadviseurs helpen je graag verder zodat je binnen no-time kunt genieten van onbezorgde fietstochten. Je kunt terecht in één van onze E-bike Testcenters, maar we komen ook graag bij je langs.