Een elektrische fiets via een Fietsplan kopen?

Nadat het bedrijfsfietsplan is afgeschaft op 1 januari 2015 is het vanaf nu mogelijk om een elektrische fiets met de bekende belastingvoordelen aan te schaffen onder de zogenaamde werkkostenregeling afgekort WKR. Binnen deze regeling is het voor de werknemer mogelijk om een fiets aan te schaffen en dat te voldoen uit het bruto salaris. Let op! Voor de werkgever zijn er bepaalde spelregels aan verbonden, informeer bij jouw werkgever.

Wat zijn de voordelen van een Fietsplan?

Forza Fietsen is aangesloten bij Nationale Fietsplan (NFP), Nationale Fietsprojecten en Bedrijfsfietsen Nederland. Dit zijn projecten die opgestart zijn om met de fiets naar het werk te gaan in plaats van met de auto. Daarnaast is het voordeel voor jou dat je een fantastische elektrische fiets van Forza Fietsen kunt aanschaffen met belastingvoordeel via jouw werkgever. Met een elektrische fiets heb je minder brandstofkosten en ook niet geheel onbelangrijk; je draagt bij aan een beter milieu door elektrisch fietsend naar het werk te gaan.

Met al deze voordelen op een rij kun je niet achterblijven. Bekijk het aanbod elektrische fietsen en vraag ons naar de mogelijkheden.

Forza Fietsen werkt met vrijwel alle Fietsplannen

Eigenlijk ieder fietsplan binnen Nederland werkt samen met Forza Fietsen. Vraag onze e-bikeadviseurs naar de voorwaarden en spelregels. Probeer de elektrische fietsen van Forza Fietsen uit bij het E-bike Testcenter aan de Edisonweg 40 te Nunspeet of maak een afspraak, wij komen gratis, kosteloos en vrijblijvend bij je langs. Overtuig jezelf en stap over op een e-bike van Forza Fietsen.

Op zoek naar jouw nieuwe bedrijfsfiets?

Je vindt jouw nieuwe fiets van de zaak in onze brochure.
Maak een gratis proefrit bij jou thuis of kom naar ons E-bike Testcenter.