Een elektrische fiets via een Fietsplan kopen?

Nadat het bedrijfs fietsplan is afgeschaft op 1 januari 2015 is het vanaf nu mogelijk om een elektrische fiets met de bekende belastingvoordelen aan te schaffen onder de zogenaamde werkkostenregeling afgekort WKR. Binnen deze regeling is het voor uw werknemer mogelijk om een fiets aan te schaffen en te voldoen uit uw bruto salaris. Let op! Voor de werkgever zijn er bepaalde spelregels aan verbonden, informeer bij uw werkgever.

Wat zijn de voordelen van een Fietsplan?

Forza Fietsen is aangesloten bij: Nationale Fietsplan (NFP), Nationale Fietsprojecten en Bedrijfsfietsen Nederland. Dit zijn projecten die opgestart zijn om de met de fiets naar het werk te gaan in plaats van met de auto. Daarnaast is het voordeel voor u dat u een fantastische elektrische fiets van Forza fietsen kunt aanschaffen met belastingvoordeel via uw werkgever. Minder brandstofkosten en ook niet geheel onbelangrijk, u draagt bij aan een beter milieu door elektrisch fietsend naar het werk te gaan.

Met al deze voordelen op een rij kunt u niet achter blijven, bekijk het aanbod elektrische fietsen en vraag ons naar de mogelijkheden.

Forza Fietsen werkt met vrijwel alle Fietsplannen

Eigenlijk ieder fietsplan binnen Nederland werkt samen met Forza Fietsen, vraag onze e-bike professionals naar de voorwaarden en spelregels. Probeer de elektrische fietsen van Forza Fietsen uit bij de toonzaal aan de Edisonweg 40 te Nunspeet of maak een afspraak, wij komen gratis, kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Overtuig uzelf!

Op zoek naar uw nieuwe bedrijfsfiets?

U vindt uw nieuwe fiets van de zaak in onze brochure.
Gratis proefrit bij u thuis of in onze showroom!