Vindt u het ook altijd zo’n gedoe? Die wekelijkse boodschappen? Met zware tassen aan het stuur een weg banen door het drukke verkeer? Erg vermoeiend en ook nog eens levensgevaarlijk! Vind de beste elektrische damesfiets voorzien van mand in onze fietsenwinkel!

Elektrische damesfiets

Forza heeft een ruim assortiment aan elektrische damesfietsen. Een elektrische fiets biedt de ideale ondersteuning bij het trappen dankzij de elektrische motor. Deze motor werkt op een accu en start met werken wanneer de pedalen van de fiets zich voortbewegen. Een elektrische damesfiets biedt daarmee meer comfort en gemak tijdens het maken van fietstochten.

Damesfietsen met mand

Forza heeft een ruim assortiment aan elektrische damesfietsen die we kunnen voorzien van een mand. Onze elektrische fietsen hebben een lichtgewicht frame, zijn ergonomisch afgesteld voor ultiem comfort en hebben trapondersteuning. Zowel voor- als achterop kunt u een fietsmand laten bevestigen. Een elektrische fiets met mand is uiterst geschikt voor woon- en werkverkeer maar ook voor een recreatief rondje komt hij goed van pas! Gebruik de mand voor een picknick of om uw tas in te zetten. Forza Fietsen helpt u graag bij de aanschaf van een elektrische damesfiets. De aankoop van een elektrische fiets is namelijk nogal een investering. Daarom vinden we het belangrijk u te voorzien van het beste advies en u te helpen bij het maken van keuze die past bij uw wensen.

De voordelen van een mand

Met een mand op de fiets bent u op alles voorbereid! U kunt goederen makkelijker vervoeren. Denk hierbij aan de boodschappen, maar ook gewoon uw tas met uw laptop of andere spullen die u nodig heeft. De meest voorkomende mand is de stuurmand. Deze is extra makkelijk omdat hij ook afneembaar is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een mandje voor bijvoorbeeld uw hond of andere huisdier te bevestigen. Deze dierenmandjes hebben een tralie of koepel waardoor het dier niet uit de mand kan springen tijdens het fietsen. Ook hebben we fietskratten bedoeld voor het transport van spullen die zowel voor- als achterop de elektrische fiets geplaatst kunnen worden.

Service

Forza fietsen heeft verschillende fietsen beschikbaar die kunnen worden voorzien van een mand. Elke fiets is uniek en heeft een andere stijl hierdoor is er altijd wel een mand die past bij uw elektrische damesfiets. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons voor meer informatie of het maken van een proefrit bij één van onze testcenters.