Zorgeloos fietsen begint met een assortiment aan elektrische fietsen dat voor iedereen geschikt is: daarom heeft Forza Fietsen ook e-bikes met bijvoorbeeld een extra lage instap. Hierdoor kan het veel gemakkelijker worden om op je elektrische fiets te stappen. E-bikes met een lage instap zorgen ervoor dat elektrisch fietsen voor steeds meer mensen haalbaar wordt. Weten waarom? In deze blog lees je meer.

Voordelen e-bike met lage instap

Een elektrische fiets met lage instap is uit bij uitstek geschikt voor mensen die moeite hebben met het op- en afstappen van de fiets. Je kunt namelijk problemen ervaren met het op- en afstappen wanneer je last hebt met het maken van knie- en heupbewegingen. Een e-bike met lage instap kan er weer voor zorgen dat je moeiteloos en zonder klachten kunt genieten van fijne fietstochten.  Dit komt je vooral ten goede, omdat je op een elektrische fiets dezelfde gezondheidsvoordelen behaald als op een fiets zonder trapondersteuning.

Essenze Comfort met lage instap

Bij Forza Fietsen bieden we ook een elektrische fiets met lage instap aan. De Essenze Comfort is een de beste keuze wanneer je een e-bike met lage instap wilt hebben. Deze e-bike van Forza Fietsen is uitgerust met een muisstille voorwielmotor, waardoor je de fiets perfect voor pleziertochtjes, maar ook voor woon-werkverkeer kunt gebruiken.

Essenze voormotor comfort extreem lage instap
Essenze Comfort – Elektrische fiets met lage instap

Drie- of vierwielers voor meer stabiliteit

Wil je graag nog meer stabiliteit tijdens het fietsen? Misschien is een drie- of vierwieler dan wat voor jou. Dankzij de extra wielen ervaar je veel meer stabiliteit. Dit kan erg van pas komen wanneer je last hebt van evenwichtsproblemen, maar toch wilt genieten van de vrijheid die een e-bike je te bieden heeft. Wist je trouwens dat je alle Forza Fietsen e-bikes als drie- of zelfs vierwieler kunt verkrijgen? Zo ervaar je de stabiliteit van een drie- of vierwieler of de e-bike die perfect bij jouw stijl en gebruik past. Vraag je e-bikeadviseur naar de mogelijkheden: kom langs in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een advies en een proefrit op locatie.

Wil je meer weten over elektrische fietsen die zorgen voor meer stabiliteit?