Op zoek naar een winterfiets?

Ben je op zoek naar een e-bike voor de winter? Dan zit je bij Forza aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod elektrische fietsen. Wil je weten welke winterfiets het best bij je past? Lees dan verder.

Elektrische transport fiets Forza

Maak een keuze

Heb je al een kijkje genomen naar alle e-bikes van Forza? We kunnen ons voorstellen dat het erg lastig is met het grote aanbod. Naast uw budget en het design is het van belang om te kijken naar uw rijstijl. Fietst u vaak lange afstanden of juist vooral korte stadsritjes? De positie van de motor is daarbij erg belangrijk. Heb je daar beslissing uit gemaakt? Dan kan je verder gaan kijken naar het design van de winterfiets. Alle fietsen hebben verschillende specificaties, daar zijn alle prijzen van de e-bike op gebaseerd.

Bologna Groen Middenmotor Dames

Bologna Groen Middenmotor Dames

Viela Nero Voorwielmotor Dames

Viela Nero Voorwielmotor Dames

Toscane Originale Middenmotor

Toscane Originale Middenmotor

Waarom kies je voor een winterfiets van Forza?

Bij Forza staat goede kwaliteit hoog in het vaandel. Zo wordt er gebruik gemaakt van de meest krachtige motoren, zeer duurzame Samsung accu’s met hoge capaciteit, anti-lekbanden en automatische verlichting. Daarnaast wordt elke winterfiets voor aflevering gecontroleerd door middel van drie kwaliteitscontroles van onze e-bike specialisten. Bij aflevering wordt de fiets op jouw maten ingesteld, zodat u comfortabel kunt fietsen.

Ook hechten wij veel waarde aan gebruiksgemak. De eenvoudige bediening op het stuur, dicht bij de handgrepen, zorgt ervoor dat je met één hand de fiets kunt bedienen. Op het overzichtelijke LCD-display ziet u de prestaties in één oogopslag. Veilig en eenvoudig,
Daarna kunnen wij met trots mededelen dat wij meerdere prijzen hebben gewoon voor o.a. de AD Fietstest.

Wat kost een e-bike?

Het aanschaffen van een e-bike is een investering. Wij adviseren je daarom om verschillende mogelijkheden en opties met elkaar te vergelijken. Je hebt je ook vast wel afgevraagd wat een e-bike precies kost en welke e-bike de voordeligste is. Echter kunnen de prijzen van een elektrische fiets erg variëren. Zo is een elektrische fiets van Forza al verkrijgbaar vanaf €890,- maar er zijn ook een aantal duurdere modellen verkrijgbaar die bijvoorbeeld een krachtigere motor hebben en over meer opties beschikken.

De keus voor welke fiets in welke prijsklasse je gaat is geheel aan jou. Deze keus is vaak ook afhankelijk van het doel van de fiets en hoeveel je de fiets gaat gebruiken.

Een proefrit inplannen op jouw winterfiets?

Heb je een winterfiets op het oog? Kom gerust langs in onze showroom in Nunspeet of Roden, en maak een rondje. Je kunt ook thuis een gratis proefrit maken, in je eigen omgeving. We bespreken van te voren wat je wensen zijn en komen met een selectie van onze elektrische fietsen bij je langs. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.