Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2019 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Maak een afspraak voor een thuisdemonstratie

Ben je enthousiast over de e-bikes van Forza Fietsen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende thuisdemonstratie? Een e-bikespecialist van Forza Fietsen komt graag naar je toe voor een gratis thuisdemonstratie van de elektrische fietsen zodat je kunt ervaren welk type e-bike het best bij jou past. Zo kun je in je eigen omgeving kennis maken met de elektrische fietsen van Forza Fietsen.

Gratis proefrit, persoonlijk advies & keuzehulp aan huis

In de demonstratiebus van Forza Fietsen nemen onze e-bike specialisten de e-bikes van jouw keuze mee, zodat je de fietsen in je eigen omgeving kunt proberen. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij een thuisdemonstratie geeft een e-bikespecialist van Forza je graag advies en maak je één of meerdere proefritten op jouw favoriete modellen. Een afspraak met een e-bikespecialist is geheel vrijblijvend: je zit nergens aan vast.

happy box

Voordelen thuisdemonstratie

Je kunt natuurlijk naar een E-bike Testcenter bij jou in de buurt komen voor advies en een gratis proefrit, maar een thuisdemonstratie kent vele voordelen. Zo kun je de elektrische fiets bijvoorbeeld testen in je eigen omgeving: de plek waar je de e-bike ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Hierdoor kun je de elektrische fiets goed testen. Daarnaast scheelt het jou ook nog eens wanneer je een thuisdemonstratie plant: we komen langs wanneer jij tijd hebt. Hierdoor ben je minder reistijd kwijt en kun je snel weer door met je dag.

Happy Box

Wanneer wil jij jouw favoriete e-bikes uitproberen en een Happy Box vol Veluwse streekproducten ontvangen?
Vul het formulier hiernaast in of bel 0341-217017

    Jouw thuisdemonstratie aanvragen

    Aanhef: Dhr.Mevr.Fam.