Team Forza Fietsen zoekt versterking!

Forza fietsen, je kunt raden wat wij doen. Kwalitatieve goede e-bikes leveren aan iedereen die zich op de e-bike wil voort bewegen. Wij zijn in een korte periode uitgegroeid tot één van de grootste landelijke e-bike specialisten. Hoe wij dit hebben kunnen realiseren? Hard werken, fijne collega’s en veel werkplezier. Omdat we willen doorgroeien en onze klanten altijd de beste service willen bieden zijn wij opzoek naar jou!

Service monteur buitendienst

Je begint s’ochtends bij ons magazijn in Nunspeet, je maakt je bus gereed voor de dag die komen gaat. Dan ga je op weg om onze klanten blij te maken met de juiste oplossing voor de klacht of storing in de e-bike. Voor deze functie zijn we opzoek naar collega’s die goed technisch inzicht hebben en die nauwkeurig, zelfstandig en oplossingsgericht kunnen werken.

Commercieel medewerker callcenter

Ben jij een ster aan de telefoon en maakt het je blij om met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichte houding mensen te overtuigen voor een demonstratie aan huis? Word je enthousiast van het idee om in een groeiend en jong team samen te werken en om elke dag weer de beste resultaten te behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assemblage monteur

Bij Forza ben je als assemblage monteur verantwoordelijk voor het afmonteren en assembleren van de elektrische fietsen. Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je fulltime beschikbaar? Solliciteer dan op deze functie.

Commerciële e-bike adviseur binnendienst regio Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen

Wij zijn per direct op zoek naar klantgerichte topverkopers met een duidelijke salesfocus. Met jouw passie en enthousiasme weet jij onze doelgroep moeiteloos te overtuigen van de kracht van ons product en onze unieke service. Durf jij de uitdaging aan om bij Forza als topverkoper in de binnendienst aan de slag te gaan?

Commerciële e-bike adviseur buitendienst

Je stapt s’ochtends in je bus op weg naar een mogelijk nieuwe ambassadeur van een Forza e-bike. Aangekomen bij de klant luister je goed naar de consument en adviseer je de klant. Heb jij verkoop talent en ben je klaar voor een mooie uitdaging in de sales? Kan je goed zelfstandig werken? En wil je jezelf elke dag blijven ontwikkelen? Stop met zoeken en solliciteer bij ons, want wij zoeken jou!

Customer Service medewerker fietstechniek

Forza is een groot bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische fietsen. Als Customer Service medewerker heb je contact met onze klanten via e-mail en telefoon. Ter versterking van ons Customer Service team zijn wij op zoek naar een klantgerichte, enthousiaste, leergierige en ondernemende medewerker.

Medewerker bezorging

‘Goedemorgen!’ Je komt binnen in het magazijn. Na een lekker kopje koffie en wat bijpraten spring je in je mooie groene bus. Vandaag staan er 9 adressen op je routelijst. Je komt op tijd aan bij de eerste klant, je geeft enthousiast uitleg over de Forza e-bike en doet de laatste afstellingen. Zo. Klant blij dus jij ook

Open sollicitatie

Zie je niet direct jouw specialiteiten hier tussen staan maar wil je wil graag werken bij ons? Stuur dan je open sollicitatie naar carriere@forzafietsen.nl