Een sportieve elektrische damesfiets van Forza

Een sportieve elektrische damesfiets zorgt er voor dat u op een sportieve en gezonde manier op pad kunt gaan en van de natuur kunt genieten. Op elk moment wanneer het u uitkomt kunt u de extra ondersteuning aanzetten zodat u minder zwaar hoeft te trappen. Wanneer u zo’n stoere, sportieve fiets zoekt bent u bij Forza fietsen aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u verschillende elektrische fietsen met een sportieve uitstraling. Zo gaat onbezorgd en stijlvol de weg op. Bent u benieuwd welke sportieve fiets het beste bij u past of wilt u meer weten over een bepaald model? Neem gerust contact met ons op! Onze fietsspecialisten staan voor u klaar!

Forza’s keus: sportieve damesfiets

Ondanks ons ruime assortiment aan sportieve elektrische fietsen spant de Stelvio Tour Performance D toch wel de kroon. Deze zeer sportief ogende Forza Stelvio is een sportieve alleskunner. Zo wordt iedere rit een aangenaam rijplezier. Doordat de fiets is uitgerust met een van de krachtigste middenmoters (80 Nm) op dit moment zijn lange afstanden of bergopwaartse hellingen geen probleem. De accu bevindt zich op het zeer strak vormgegeven frame en is makkelijk uitneembaar. Met de combinatie van het lichtgewicht hoogwaardig aluminium frame en de secuur afgewerkte lasnaden en moderne en stijlvolle buisprofielen, steel jij met deze fiets zeker de show op de weg.

sportieve elektrische damesfiets

Waarom kiezen voor een sportieve elektrische damesfiets?

Wanneer u kiest voor een elektrische damesfiets profiteert u van vele voordelen. De fiets geeft u tijdens het fietsen extra ondersteuning zodat u gemakkelijker lange afstanden of hellende wegen kunt berijden. De fiets is daarnaast ook erg milieuvriendelijk en gaat lang mee. Daarbij profiteert u ook nog is van twee jaar garantie op ons accupakket en vijf jaar op de frames. De elektrische fietsen zijn allemaal zo ontwikkeld dat u er comfortabel en stijlvol bij rijdt. Wat wilt u nog meer?

Plan uw gratis proefrit in!

Wilt u ervaren hoe het is om op een sportieve elektrische damesfiets te fietsen? Ervaar alle gemakken en krijg een beter beeld over of dit de fiets is de fiets is die het beste bij u past. Bij Forza profiteert u van de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken bij jou thuis. Wij vinden het namelijk belangrijk uitstekende service aan te bieden aan iedereen. Het tevreden maken en houden van onze klanten, dat is waar wij iedere dag opnieuw onze uitdaging van maken.

proefrit inplannen