Elektrische fietsenservice met landelijke dekking

Bij Forza Fietsen is ‘service’ een kerntaak die wij serieus nemen. Ons doel is om je te ontzien zodat je zonder zorgen kilometers kunt maken op je elektrische fiets. Door het gebruik van hoogwaardige onderdelen van bekende merken als AXA, Shimano en Hesling leveren we gegarandeerd e-bikes van hoge kwaliteit.

Heb je toch een probleem met een elektrische fiets van Forza Fietsen? Dan komen we graag bij je langs om het probleem op te lossen. Het maakt niet uit of jouw e-bike in Zeeland of Groningen staat: onze bussen rijden het hele land door om jouw e-bike te repareren.
We komen bij je aan huis op een moment dat jou schikt en we rekenen geen voorrijkosten. Een e-bikespecialist zal ervoor zorgen dat je weer zorgeloos de weg op kunt.

Heerlijk op je gemak de brochure doornemen?

Ben je ook zo benieuwd wat Forza Fietsen jou te bieden heeft? Vraag dan de gratis brochure aan en bekijk ons aanbod. Binnen enkele werkdagen ontvang je de brochure in huis. Heb je je oog al laten vallen op een e-bike?  Vraag dan je proefrit aan met vrijblijvend thuisadvies op maat of kom naar een van onze E-bike Testcenters.