Geef je elektrische fiets een onderhoudsbeurt

Ook na je aanschaf staan we voor je klaar voor service. Forza Fietsen raadt je aan om minimaal eens per jaar jouw e-bike een servicebeurt te geven. Hierdoor houd je de elektrische fiets in topconditie.
Heeft jouw elektrische fiets een onderhoudsbeurt nodig? Vraag dan een servicebeurt aan via onderstaand formulier. Onze e-bikespecialisten komen graag naar je toe om ervoor te zorgen dat jouw e-bike weer fietst zoals op dag één.

  Onze e-bikespecialisten staan graag voor je klaar om jouw e-bike in topconditie te houden. Je kunt langs komen in een E-bike Testcenter of maak een afspraak voor een servicebeurt aan huis door het formulier hieronder in te vullen.
  Eerste servicebeurt

  Een elektrische fiets vraagt doorgaans meer onderhoud dan een normale fiets. Dit heeft alles te maken met de technische onderdelen van de fiets, zoals de accu en de motor. Het is daarom verstandig om jouw elektrische fiets regelmatig voor onderhoud langs te brengen. Onze gespecialiseerde servicemonteurs kijken je e-bike dan helemaal na. We raden je aan om binnen een jaar na aanschaf een afspraak te maken voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. Je doet dit gemakkelijk via bovenstaand formulier. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Wat doen we bij een servicebeurt?

  Bij de eerste onderhoudsbeurt kijkt een e-bikespecialist de gehele elektrische fiets na. Zo controleren we de bandenspanning en zorgen we ervoor dat deze weer optimaal is. We stellen de remmen, de versnelling en de spaakspanning voor je af. We checken alle bouten en moeren op de elektrische fiets en we kijken je verlichting na. Zo weet je zeker dat jouw elektrische fiets weer vele kilometers kan maken.

  Uitstekende service

  Bij Forza Fietsen kun je uitstekende service verwachten. Dit komt omdat alle e-bikespecialisten door Forza Fietsen zijn opgeleid. Zo weten zij precies wat een elektrische fiets van Forza Fietsen nodig heeft en kunnen zij het onderhoud uitvoeren dat jouw e-bike verlangt. Met Forza Fietsen rijd je veilige kilometers tegemoet.

  Wanneer een servicebeurt?

  Forza Fietsen raadt je aan om regelmatig je elektrische fiets na te laten kijken. Bij veelvuldig gebruik van je elektrische fiets is het verstandig om een servicebeurt in te plannen bij elke 1500 km die je hebt gefietst. Maak je minder gebruik van de elektrische fiets? Dan volstaat eens per jaar ook. Twijfel je of jouw elektrische fiets een uitgebreide servicebeurt nodig heeft? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

  Wij zijn er voor je

  Forza Fietsen staat voor je klaar, altijd. Ben je niet in de gelegenheid om naar het E-bike Testcenter te komen voor een servicebeurt? Geen paniek! Onze e-bikespecialisten rijden dagelijks het hele land door om allerlei servicebeurten aan jouw e-bike uit te voeren. Laat je gegevens achter in bovenstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een Forza Fietsen e-bikespecialist komt dan bij jou aan huis op een moment dat jou uitkomt. Nog een pluspunt aan onze landelijke servicedekking: we rekenen geen voorrijkosten. Dat is de service die je van Forza Fietsen verwacht.

  Verzekering

  Bij Forza Fietsen geniet je van goede garantie, maar je kunt jouw elektrische fiets ook tegen diefstal en schade verzekeren. Sluit daarom een fietsverzekering af bij Forza Fietsen. Bij de verzekering krijg je ook pechhulp onderweg: ideaal als je plots een lekke band hebt. We hebben alle voordelen van een fietsverzekering voor je op een rij gezet.

  Waarom een servicebeurt?

  Het is verstandig om je elektrische fiets regelmatig te laten nakijken. Dit komt namelijk de levensduur en daarmee ook je fietsplezier ten goede. Doordat je regelmatige checks laat uitvoeren, kun je er zeker van zijn dat jouw e-bike in topconditie is. Zo kun je veel langer genieten van jouw elektrische fiets.

  Houd je elektrische fiets zelf in topconditie

  Klein onderhoud om je elektrische fiets in topconditie te houden, kun je zelf uitvoeren. Zo kun je zelf regelmatig de bandenspanning controleren, maak je zo nu en dan je elektrische fiets schoon en verwissel je de verlichting wanneer deze stuk is. Zo weet je zeker dat je te allen tijde veilig de weg op kunt. We hebben alle tips om zelf je elektrische fiets in topconditie te houden gebundeld.

  Garantie en onderhoud

  Wanneer je een elektrische fiets bij Forza Fietsen aanschaft, geniet je van extra lange garantie. Zo krijg je op de vaste delen van je e-bike wel 6 jaar garantie. Op de losse onderdelen biedt Forza Fietsen 3 jaar garantie. Mocht er in die tijd onverhoopt iets mis zijn met jouw elektrische fiets, dan repareert Forza Fietsen dit kosteloos. Op de pagina Klantenservice vind je meer informatie over de garantie van jouw elektrische fiets.