Proefrijden op een elektrische fiets? Dat doet u bij Forza Fietsen!

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe fiets en denkt u erover om een elektrische fiets aan te schaffen? De keuze uit de juiste fiets kan lastig zijn en mag ook zeker niet genomen worden voordat u de fiets daadwerkelijk heeft getest! Daarom bieden wij u vrijblijvend de mogelijkheid om te komen proefrijden op onze elektrische fietsen. Dit kan zowel in onze e-bike testcenter als bij u thuis.

Kom proefrijden op de elektrische fiets

Forza Fietsen heeft twee e-bike testcenters waar u vrijblijvend langs kunt komen om te kijken of kunt komen proefrijden op al onze elektrische fietsen uit ons assortiment. Bezoek ons in Roden of Nunspeet en laat u uitgebreid adviseren door een van onze specialisten over de verschillende elektrische fietsen. U bent van harte welkom en kunt altijd even binnenlopen tijdens onze openingstijden. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken.

In de showroom kunt u zich uitgebreid laten adviseren over alle mogelijkheden, technische aspecten en verschillen van onze modellen elektrische fietsen. Met behulp van een deskundige fietsadviseur helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Op basis van uw wensen, voorkeur en smaak zoeken we de fietsen die het beste bij u passen zodat u vervolgens kunt proefrijden op de elektrische fiets die u het meeste aanspreekt.

Gratis proefrit bij u thuis

Bent u niet in de gelegenheid om naar een van de testcenters te komen of vindt u het simpelweg te ver weg? Geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om het proefrijden van de elektrische fiets(en) van uw keuze bij u thuis in uw vertrouwde omgeving te doen. Hoe dat werkt? Vraag gratis onze brochure aan en laat ons weten welke fiets(en) u graag zou willen testen. Vervolgens komen wij met onze speciale demonstratiebus bij u thuis waar u een volledige uitleg krijgt van de door u gekozen fietsen en vrijblijvend kunt proefrijden.

Hoe hard mag een e-bike?

Dit is Forza Fietsen

Proefrijden op een elektrische fiets is onderdeel van onze service waar wij veel waarde aan hechten. We gaan voor de beste service en willen elektrisch fietsen bereikbaar maken voor iedereen. Dat betekent: advies op maat en scherpe prijzen. Doordat onze fietsen rechtstreeks aan de klant geleverd kunnen worden zonder tussenkomst van dealers of tussenhandelaren, krijgt u altijd de scherpste prijs. Kiest u voor Forza Fietsen, dan kiest u voor kwaliteit.

Een elektrische fiets voor iedereen

Dat is onze missie. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan diverse modellen elektrische fietsen. Voor dames, heren, scholieren, drie- en vierwielers, mamafietsen, met lage instap, tourfietsen en transportfietsen. Kortom: een elektrische fiets voor iedereen. Wilt u graag komen proefrijden op een van onze elektrische fietsen? Vraag dan een thuisdemonstratie aan, kom naar onze winkel of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Elektrisch fietsen voor iedereen…ervaar Forza tijdens uw proefrit in een van onze e-bike testcenters!

Concludeer zelf! Nu geheel vrijblijvend testrijden op een elektrische fiets van Forza heerlijk op de Veluwe of een van onze andere locaties. Plan nu uw bezoek, zo bent u er zeker van dat we tijd voor u vrij maken. Erg persoonlijk en zeer relaxed. Tot snel.

    Testrijden op een elektrische fiets

    Aanhef: Dhr.Mevr.Fam.

    Voorkeursdatum 1:
    Voorkeursdatum 2: