Proefrijden op een elektrische fiets? Dat doe je bij Forza Fietsen!

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe fiets en denk je erover om een elektrische fiets aan te schaffen? De keuze uit de juiste fiets kan lastig zijn en mag ook zeker niet genomen worden voordat je de fiets daadwerkelijk hebt getest! Daarom biedt Forza Fietsen je vrijblijvend de mogelijkheid om te komen proefrijden op onze elektrische fietsen. Dit kan zowel in één van onze E-bike Testcenters als bij jou thuis.

Kom proefrijden op de elektrische fiets

Forza Fietsen heeft vier E-bike Testcenters waar je vrijblijvend langs kunt komen om te kijken of kunt komen proefrijden op al onze elektrische fietsen uit ons assortiment. Bezoek ons  en laat je uitgebreid adviseren door één van onze specialisten over de verschillende elektrische fietsen. Je bent van harte welkom en kunt altijd even binnenlopen. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken.

In de showroom kun je je uitgebreid laten adviseren over alle mogelijkheden, technische aspecten en verschillen van onze modellen elektrische fietsen. Met behulp van een deskundige e-bikeadviseur helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Op basis van jouw wensen, voorkeur en smaak zoeken we de e-bikes die het beste bij je passen zodat je vervolgens kunt proefrijden op de elektrische fiets die jou het meeste aanspreekt.

Gratis proefrit bij jou thuis

Ben je niet in de gelegenheid om naar één van de E-bike Testcenters te komen of vind je het simpelweg te ver weg? Geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om het proefrijden van de elektrische fiets(en) van jouw keuze bij je thuis in je vertrouwde omgeving te doen. Hoe dat werkt? Vraag gratis onze brochure aan en laat ons weten welke fiets(en) jij graag zou willen testen. Vervolgens komen wij met onze speciale demonstratiebus bij je thuis waar je een volledige uitleg krijgt van de door jou gekozen e-bikes en vrijblijvend kunt proefrijden.

Hoe hard mag een e-bike?

Dit is Forza Fietsen

Proefrijden op een elektrische fiets is onderdeel van onze service waar wij veel waarde aan hechten. We gaan voor de beste service en willen elektrisch fietsen bereikbaar maken voor iedereen. Dat betekent: advies op maat en scherpe prijzen. Doordat onze fietsen rechtstreeks aan de klant geleverd kunnen worden zonder tussenkomst van dealers of tussenhandelaren, krijgt u altijd de scherpste prijs. Kies je voor Forza Fietsen, dan kies je voor kwaliteit.

Een elektrische fiets voor iedereen

Dat is onze missie. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan diverse modellen elektrische fietsen. Voor dames, heren en scholieren hebben we e-bikes in alle soorten en maten: drie- en vierwielers, mamafietsen, met lage instap, tourfietsen en transportfietsen. Kortom: een elektrische fiets voor iedereen. Wil je graag komen proefrijden op een van onze elektrische fietsen? Vraag dan een thuisdemonstratie aan, kom naar onze winkel of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Elektrisch fietsen voor iedereen…ervaar Forza tijdens uw proefrit in een van onze e-bike testcenters!

Concludeer zelf! Nu geheel vrijblijvend testrijden op een elektrische fiets van Forza heerlijk op de Veluwe of een van onze andere locaties. Plan nu uw bezoek, zo bent u er zeker van dat we tijd voor u vrij maken. Erg persoonlijk en zeer relaxed. Tot snel.

    Reserveer jouw proefrit
    Voorkeursdatum: