Forza Fietsen: innovatief, duurzaam, krachtig, betrouwbaar

Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op weg naar uw bestemming.

Ontstress en geniet van de prettige omgevingen waarin u helemaal tot rust komt op een elektrische fiets van Forza Fietsen. Wij staan voor een gedegen stuk kwaliteit, goede zitcomfort, en fraaie designs om uw fietstocht tot een plezier te maken. Daarnaast vinden wij het van zeer groot belang u van ondersteunend, persoonlijk advies te voorzien. Een elektrische fiets naar wens met een bijzonder hoog aftersales service niveau: dat is Forza Fietsen.

De juiste elektrische fiets testen

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf. Bij Forza Fietsen staat, naast het leveren van de beste kwaliteit, persoonlijk advies, service en ondersteuning hoog in het vaandel. Samen met u komen we graag tot de juiste keuze voor uw elektrische fiets en toebehoren, afgestemd op uw gebruik, wensen en persoonlijk budget. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Klik dan hier om contact op te nemen >>

Elektrische fietsen op uw gemak thuis testen

Op uw gemak onze nieuwste collectie elektrische fietsen bij u thuis testen? De specialisten van Forza Fietsen komen met plezier bij u langs om de door u gewenste selectie e-bikes te demonstreren. Geheel vrijblijvend en zonder voorrijkostenkunt u op deze manier in uw eigen vertrouwde omgeving, op een door u gewenst tijdstip, een proefrit maken. Maak direct gratis en vrijblijvend een afspraak  >>

Test de nieuwste e-bikes in onze winkel

U bent van harte welkom om onze nieuwste collectie elektrische fietsen te komen bekijken en uitproberen in ons E-Bike Experience Center aan de Edisonweg 40 te Nunspeet. Onze deuren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.30 en op zaterdag van 10.00 – 17.00. De koffie en thee staan uiteraard voor u klaar!

Betrouwbare kwaliteitsonderdelen

De elektrische fietsen van Forza Fietsen zijn uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken als Samsung, Shimano, Hesling en Spanninga. Met de onderdelen zorgen wij ervoor dat de elektrische fietsen van topkwaliteit zijn. Forza Fietsen doet er zelfs nog een schep bovenop, 3 kwaliteitscontroles door onze ebike specialisten, zodat u blind kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw elektrische fiets.

Proefrit bij u thuis

Wij vinden het belangrijk dat u de elektrische fietsen in uw eigen omgeving kan uitproberen. Daarom kunt u bij Forza Fietsen vrijblijvend een proefrit aanvragen – bij u thuis. Onze vakmensen komen met de gewenste modellen naar u toe, zodat u in alle rust kunt kijken welke elektrische fiets het beste bij u past.

Service

Een goede service is voor ons een kernwaarde. Wij willen u helpen met uw vragen over onze elektrische fietsen en geven deskundig advies. Moeten we daarvoor naar u toe komen? Dan rekenen wij geen voorrijkosten. Gegarandeerd elektrisch fietsplezier, zonder zorgen. Of het nu in Zwolle, Elburg, Doornspijk, Delft, Breda of Amsterdam is, wij komen naar u toe! Met uitzondering van de waddeneilanden.

Eerlijke prijzen!

Forza Fietsen hanteert een uniek concept: wij leveren onze elektrische fietsen rechtstreeks aan de klant. Zonder dealernetwerk, zonder tussenhandelaren. Zo krijgt u de scherpste prijs, en kunnen wij u direct van dienst zijn bij vragen. Wel zo makkelijk!

Uit voorraad leverbaar

Als u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod elektrische fietsen van Forza Fietsen, hoeft u niet eens te wachten op uw nieuwe aanwinst. U kunt direct de fiets afnemen. Vanwege onze grote voorraad zijn de fietsen direct leverbaar. Uw voordeel!

Professioneel advies

Bij Forza Fietsen staan onze e-bike specialisten voor u klaar om u in uw behoefte te voorzien en uw vragen te onderbouwen met deskundig advies. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Heel relaxed! Bezoek onze showroom en beleef ons aanbod elektrische fietsen in Nunspeet.

Brochure aanvragen

Of neem contact op voor een geheel vrijblijvende proefrit aan huis

Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje