Forza Fietsen: innovatief, duurzaam, krachtig, betrouwbaar

Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op weg naar uw bestemming.

Ontstress en geniet van de prettige omgevingen waarin u helemaal tot rust komt op een elektrische fiets van Forza Fietsen. Wij staan voor een gedegen stuk kwaliteit, goede zitcomfort, en fraaie designs om uw fietstocht tot een plezier te maken. Daarnaast vinden wij het van zeer groot belang u van ondersteunend, persoonlijk advies te voorzien. Een elektrische fiets naar wens met een bijzonder hoog aftersales service niveau: dat is Forza Fietsen.

Wij gaan voor de beste service

Een goede service is voor ons een kernwaarde. Wij willen u helpen met uw vragen over onze elektrische fietsen en geven deskundig advies. Moeten we daarvoor naar u toe komen? Dan rekenen wij geen voorrijkosten. Gegarandeerd elektrisch fietsplezier, zonder zorgen. Of het nu in Zwolle, Elburg, Doornspijk, Delft, Breda of Amsterdam is, wij komen naar u toe! Met uitzondering van de waddeneilanden.

De eerlijkste en scherpste prijzen

Forza Fietsen hanteert een uniek concept: wij leveren onze elektrische fietsen rechtstreeks aan de klant. Zonder dealernetwerk, zonder tussenhandelaren. Zo krijgt u de scherpste prijs, en kunnen wij u direct van dienst zijn bij vragen. Wel zo makkelijk!

Kom langs en test onze fietsen in onze Experience Centers

E-bike Testcenter Nunspeet

Edisonweg 40
8071 RC Nunspeet

MA - VR

09:00 - 17:30 uur

ZA

10:00 - 17:00 uur

ZO

gesloten

E-bike Testcenter Roden

Westeresch 8
9301 ZW Roden

MA

gesloten

DI - ZA

van 10:00 - 17:00 uur

ZO

gesloten

Probeer onze fietsen thuis uit

Wij vinden het belangrijk dat u de elektrische fietsen in uw eigen omgeving kan uitproberen. Daarom kunt u bij Forza Fietsen vrijblijvend een proefrit aanvragen – bij u thuis. Onze vakmensen komen met de gewenste modellen naar u toe, zodat u in alle rust kunt kijken welke elektrische fiets het beste bij u past.

Professioneel advies van experts

Bij Forza Fietsen staan onze e-bike specialisten voor u klaar om u in uw behoefte te voorzien en uw vragen te onderbouwen met deskundig advies. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Heel relaxed! Bezoek onze showroom en beleef ons aanbod elektrische fietsen in Nunspeet.

Kiest u voor Forza Fietsen, dan kiest u voor kwaliteit

De elektrische fietsen van Forza Fietsen zijn uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken als Samsung, Shimano, Hesling en Spanninga. Met de onderdelen zorgen wij ervoor dat de elektrische fietsen van topkwaliteit zijn. Forza Fietsen doet er zelfs nog een schep bovenop, 3 kwaliteitscontroles door onze ebike specialisten, zodat u blind kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw elektrische fiets.

Forza Florence

Brochure aanvragen

Of neem contact op voor een geheel vrijblijvende proefrit aan huis

Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje