Forza Fietsen: innovatief, duurzaam, krachtig, betrouwbaar

De opkomst van elektrische fietsen maakt het voor zoveel meer mensen mogelijk om buiten te zijn en te bewegen. Niet meer in de file, niet meer wachten op de trein, maar gewoon zelf op pad met de wind in de rug. Wij: Klaas-Jan, Hans en Peter de Kievid, de mannen van Forza, doen graag mee op deze prachtige markt. We zijn een paar jaar geleden begonnen in een schuur achter een boerderij, en hebben nu, in 2019, twee mooie showrooms. Ook qua personeel is er het één en ander veranderd: van een driemanszaak naar een bedrijf met meer dan zestig medewerkers.

Toch zijn we nog steeds een familiebedrijf: met zijn drieën vormen we de directie van Forza Fietsen. Onze missie is niet veranderd. Wij willen elektrisch fietsen bereikbaar maken voor iedereen. Dat betekent: advies op maat, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen. Dat betekent dat we onze prijzen altijd scherp houden. En dat betekent dat de kwaliteit hoog moet zijn, van onze fietsen én van onze service.

Wij gaan voor de beste service

Uitstekende service vinden wij belangrijk. Daarom helpen we u graag met al uw vragen over uw elektrische fiets. Moeten we daarvoor naar u toe komen? Geen probleem, we rekenen geen voorrijkosten. Of het nu in Zwolle, Elburg, Doornspijk, Delft, Breda of Amsterdam is, wij komen naar u toe! Voor de waddeneilanden maken we een uitzondering. Woont u op één van de eilanden en heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Eerlijke prijzen = scherpe prijzen

Forza Fietsen hanteert een uniek concept: wij leveren onze elektrische fietsen rechtstreeks aan de klant. Zonder dealernetwerk, zonder tussenhandelaren. Zo krijgt u de scherpste prijs, en kunnen wij u direct van dienst zijn bij vragen. Wel zo makkelijk!

Kom langs en test onze fietsen in onze Experience Centers

E-bike Testcenter Nunspeet

Edisonweg 40
8071 RC Nunspeet

MA - VR

09:00 - 17:30 uur

ZA

10:00 - 17:00 uur

ZO

Gesloten

E-bike Testcenter Roden

Edisonweg 40
8071 RC Nunspeet

MA

Gesloten

DI - ZA

10:00 - 17:00 uur

ZO

Gesloten

E-bike Testcenter Papendrecht

Coornhertstraat 18
3351 GE Papendrecht

MA

Gesloten

DI - ZA

10:00 - 17:30 uur

ZO

Gesloten

E-bike Testcenter Woerden

Hoge Rijndijk 3D
3449 HA Woerden

MA

Gesloten

DI - ZA

10:00 - 17:30 uur

ZO

Gesloten

Probeer onze fietsen thuis uit

Een elektrische fiets in uw eigen omgeving uitproberen: wel zo makkelijk! U kunt bij ons een gratis proefrit aanvragen. We komen vrijblijvend bij u langs met de gewenste modellen, zodat u rustig kunt uitproberen welke fiets het beste bij u past.

Professioneel advies

Bij Forza Fietsen staan onze e-bike specialisten voor u klaar om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. In onze showroom ziet u al onze modellen. U kunt ook meteen de fietsen uitproberen: zelf ervaren welke fiets bij u past. We ontmoeten u graag in Nunspeet of Roden.

Kies voor Forza Fietsen, kies voor kwaliteit

De elektrische fietsen van Forza Fietsen zijn uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken als Samsung, Shimano, Hesling en Spanninga. En daar doen we zelf nog een schepje bovenop: al onze elektrische fietsen gaan door drie kwaliteitscontroles, uitgevoerd door e-bike specialisten. Topkwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

Forza Florence

Brochure aanvragen

Of neem contact op voor een geheel vrijblijvende proefrit aan huis