Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Onze elektrische fietsen met middenmotor

Gaat jouw voorkeur uit naar een middenmotor? Bovenstaande elektrische fietsen zijn uitgerust met een middenmotor. Bij een elektrische fiets met middenmotor zit de motor verwerkt in de trapas. Hierdoor ervaar je een natuurlijke fietsbeleving. Dit komt omdat het zwaartepunt van de e-bike in het midden zit. Bij Forza Fietsen heb je een ruime keuze uit elektrische fietsen met middenmotor. De populairste e-bikes zijn de Fabio Speciale, Viela Nero en de Bologna. Of je op zoek bent naar een elektrische damesfiets of herenfiets: bij Forza Fietsen hebben we jouw perfecte elektrische fiets altijd.

Voordelen van een middenmotor

Een elektrische fiets met middenmotor heeft veel voordelen. Zo ervaar je een trekkracht tot wel 80 Nm. Dit wil zeggen dat je je met gemak een weg baant door heuvelachtig gebied. Een elektrische fiets met middenmotor is dan ook bij uitstek geschikt voor fietsers die graag lange tochten maken door gebieden die wat meer energie vergen. Hierdoor wordt fietsen kinderspel en een fijne activiteit in plaats van een vermoeiende bezigheid. Wil je meer lezen over de voordelen van een middenmotor? We hebben een uitgebreid artikel voor je met alle voor- en nadelen op een rijtje.

Welke motor past het best bij jou?

Ben je er nog niet over uit welke motor het best bij jou past? Of ben je benieuwd wat de verschillen tussen een voorwielmotor en middenmotor zijn? Kom dan langs bij een E-bike Testcenter. Daar staan onze e-bikeadviseurs voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kun je ook een vrijblijvende proefrit maken: zo test je gelijk welk type motor jouw voorkeur heeft. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar een van onze vier E-bike Testcenters te komen, kun je ook een afspraak maken voor een proefrit aan huis. Onze e-bikeadviseurs rijden dagelijks door heel Nederland om nieuwe Forza Fietsers aan huis te adviseren. Ze komen met een bus vol e-bikes bij je langs op een moment dat jou schikt. Je kunt al jouw vragen stellen én een proefrit maken in je eigen omgeving. Wil jij graag een adviesgesprek en proefrit aan huis? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak.