Lichtgewicht e-bike dames

Zoals de naam al doet vermoeden is een lichtgewicht e-bike makkelijk te tillen. Dankzij het lage gewicht is een lichtgewicht e-bike goed hanteerbaar en daardoor ideaal voor het stallen in een fietsenrek. U kunt de fiets makkelijk vooruit duwen en even optillen voor een scherpe draai vormt ook niet langer een probleem. Lichtgewicht e-bikes zijn ideaal voor dames, moeders en senioren. Fietsen van Forza worden gemaakt van een licht aluminium frame en zijn zeer geschikt als stadsfiets, lange afstanden en sportief gebruik. Lees snel verder en ontdek onze lichtgewicht e-bikes.

Lichtgewicht e-bike met middenmotor

Veel elektrische fietsen zijn vanwege hun motor zwaarder dan een normale fiets. Gelukkig zijn er ook lichtgewicht e-bikes op de markt. De lichtgewicht e-bikes zijn vaak voorzien van een middenmotor, waardoor ze een stabiele wegligging hebben. Doordat de motor onder de trapas zit, wordt het gewicht evenwichtiger over de fiets verdeeld. Bijkomend voordeel is dat de fiets minder snel naar voren of achter kantelt tijdens het verplaatsen.

De beste modellen lichtgewicht e-bikes voor dames zijn onder andere: de Toscane MAX, de Ventura en de Lucca. Deze fietsen kenmerken zich door hun lage instap, een van de meest krachtige middenmotoren en tot wel 9 ondersteuningen voor aangenaam rijplezier. Ontdek deze en andere lichtgewicht e-bikes met middenmotor.

Alle e-bikes met middenmotor

Kenmerken van een Forza fiets

Forza fietsen zijn van hoge kwaliteit. Onze fietsen worden bij onszelf afgemonteerd met kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano, AXA en Hesling. Bovendien ondergaat iedere fiets drie kwaliteitscontroles, zodat de e-bike gegarandeerd voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Iedere fiets beschikt over een eenvoudige bediening, dichtbij de handgrepen zodat u de fiets met één hand kunt bedienen. Op het LCD scherm ziet u alle informatie die u nodig heeft. Veilig en eenvoudig, dat is Forza Fietsen. Bent u benieuwd naar onze e-bikes? Kom langs in een van onze e-bike testcenters. Hier kunt u vrijblijvend iedere fiets uitproberen. Onze e-bike specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste fiets.

Gratis proefrit aan huis

Bent u op zoek naar een lichtgewicht e-bike voor dames? We komen graag bij u langs. Wist u dat het ook mogelijk is om een e-bike aan huis te testen? Vraag uw gratis proefrit aan en wij komen vrijblijvend bij u langs voor een thuisdemonstratie. Zo kunt u thuis, in uw eigen omgeving, ervaren welk type fiets het best aan uw wensen voldoet. We nemen iedere fiets mee die u zou willen testen. Bekijk de brochure en maak uw keuze!

Brochure aanvragen