Een duwtje in de rug nodig om in het najaar op de fiets te stappen? Natuurlijk geeft een elektrische fiets al een extra zetje, maar hoe leuk is het om jouw elektrische fiets nog leuker en gemakkelijker te maken dan hij al is. Er zijn tegenwoordig allerlei gadgets verkrijgbaar voor een  betere fietservaring. Deze gadgets maken je fietstocht een stuk aangenamer en gemakkelijker!

Goed zichtbaar op de fiets

De herfst heeft zijn intrede gedaan en het wordt dus ook steeds langer donker. Natuurlijk zijn onze elektrische fietsen voorzien van uitstekende verlichting. Deze springt automatisch aan door de speciale licht donker schakelaar. Het is echter altijd leuk om extra verlichting aan de fiets te hangen, veiligheid boven alles!

forza fiets zonsondergang

Gadget voor warme handen op de fiets?

Oké, niets is vervelender dan ijskoude handen op de fiets. Verkleumd aankomen op de plaats van bestemming met bevroren handen. Natuurlijk kun je dan gewone handschoenen aanschaffen, maar hoe leuk zijn deze wanten die je aan het stuur kunt bevestigen? Zo heb je altijd warme handen! Ze zijn zacht aan de binnenzijde, waterafstotend en in hele toffe verschillende dessins verkrijgbaar. Aan de zijkant zitten reflecterende biezen voor extra veiligheid. Ook remmen en schakelen gaat een stuk makkelijk dan met dikke handschoenen. Geen smoesjes meer over koude handen!

Genieten van muziek op de fiets

Fietsen met knetterharde muziek op is gevaarlijk voor de veiligheid. Met de normale koptelefoons wordt je afgesloten van de omgeving en hoor je mogelijk gevaar niet op tijd. Dit kan niet de bedoeling zijn. Gelukkig zijn er een aantal leveranciers van koptelefoons die een zogeheten ‘ambiance’ functie hebben uitgevonden. Met deze functie kun je heerlijk genieten van een muziekje tijdens het fietsen. De omgevingsgeluiden blijven namelijk goed hoorbaar!

Met deze gadgets ben je helemaal klaar voor een dagje op de fiets. Maak het nog leuker en gemakkelijker! Waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment en/of maak een afspraak om onze fietsen vrijblijvend thuis uit te proberen!