Ervaringen, Mening en Waardering door Klanten van Forza Fietsen

Wij hechten grote waarde aan de ervaringen, meningen en waardering van onze klanten. Hoe beoordeelt u de elektrische fietsen van Forza, ons advies, onze service en ondersteuning? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen! Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering.

Totaal score

Gemiddelde beoordeling van 9.2
op een totaal van 422 beoordelingen.

Schrijf een review

R. Vroom

Ik heb de Forza felice gekocht. Daar de levering langer ging duren dan ik een fiets nodig had, leende Forza mij een fiets met voorwiel moter. Beide fietsen zijn goed bevallen. Ik vind het zelf wel prettiger fietsen op een middenmotor. Ik heb de fiets vanaf 25 juni en gebruik het met name voor woon-werkverkeer. Nu zo'n 450 km erop zitten. Fietst fijn, remt zeer goed. Er is een te kleine accu geleverd, en bij contact met Forza kan ik nu de grootste kopen ipv de middelste. Kortom service is prima.

Fam. van Leeuwen

geweldige fiets de Forza Felice. vooral de hoge instap is super! een heel lichte fiets ook het schakelen is super vooral als je reuma hebt.

A. Janse

een goed bedrijf, goed voorgelicht, prima service, goed product een 10.

P. Hamminga

Woensdag naar Roden geweest, even kijken naar e-bikes, een goede uitleg gehad van Peter over de fietsen, onder het genot van kopje thee. Zijn overgegaan tot koop van 2 toscane e-bikes! Ben heel benieuwd, top fietsen, Peter bedankt voor de goeie uitleg!

Gaasbeek

Vandaag een fiets gekocht bij Jurrian Beelen... Bijzonder goede uitleg en super vriendelijk en een goede deal kunnen sluiten. Echt een aanrader voor iedereen die met ondersteuning wil fietsen.

Van Schaik

vandaag geweest (2-6-2018) voor een driewieler, te kopen geweldig geholpen goed advies gekregen van de verkoper.

C. Donselaar

Nu 3 weken de forzafietsen met middenmotor in bezit Zijn er erg blij mee. De eerste 200 km zit er al op Forza fietsen komen afspraken na. Geven veel service De fietsenzaak waar de klant koning is

J. Geevers

Helemaal top. Onderdeeltje gevraagd en onmiddellijk geholpen. Geweldige service. Compliment.

Morren

Duidelijke uitleg door verkoper en bezorger. Aardig personeel, zijn niet opdringerig.

De Jong

Aardig en vriendelijk Goede service

Lindhout

Goede informatie, snelle reacties. Supersnelle levering!

Fam. Quaak

2 maanden geleden hebben wij door een duidelijke uitleg zeer goede ervaringen opgedaan. Zodat we direct 3 nieuwe forza florence E-bikes hebben gekocht. De perfecte aflevering heeft maar een week geduurd, Ervaring met deze e-bikes uitstekend. Motor in het voorwiel maak zeer weinig lawaai t.o.v. andere merken. Een perfecte 9 standen trapondersteuning ideaal om relax te fietsen. Conclusie een zeer tevreden aankoopt. Een familie bedrijf die voor de klant gereed staat.

Rowan Stip

De beste die ik ken

G. Pluim

Een prima zaak twee e-bikes gekocht Ventura Bianco werden prima geholpen door Klaas jan. Mond op mond reclame gedaan en nog beloont ook. Ook in Roden geweest ook een hele mooie zaak. ik zou zeggen ga zo door! groet, Pluim Apeldoorn

Rob Huijers

Donderdagmiddag laat kreeg mijn vrouw een lekke band in Ouddorp. Ik heb vrijdagmorgen gelijk gebeld en gezegd dat mijn vrouw niet zonder fiets kan omdat ze MS heeft. Zij hadden toch iemand daar in de buurt dus zouden ze deze er gelijk nog tussen plannen. En om 13:00 uur stond hij bij de camping. Bedankt voor de goede service en ook de monteur voor de goede hulp Hierbij krijgen jullie van ons 5 sterren!

Gerrit Bolding

Vandaag waren we bij uw bedrijf in Nunspeet (mijn vrouw, haar invalide broer en ik) om een driewieler voor mijn zwager uit te proberen. Helaas kon door de mate van handicap van mijn zwager niet worden overgegaan tot een aankoop, mede op advies van de verkoper (wiens naam ik helaas niet meer weet). Ik wil echter graag mijn dank en respect uitspreken voor de wijze waarop wij zijn geholpen bij de test / proefrit. Geweldig hoe de verkoper omging met de handicap en de proefrit. Jammer voor mijn zwager, maar wij een ervaring rijker. Ik hoop dat u nog veel mensen kunt helpen met uw mooie fietsen en prima inzet om het een klant naar de zin te maken. Met vriendelijke groet, Gerrit Bolding.

Van der Voort

Goed contact gehad; Goede uitleg; Alles soepel verlopen

Reedijk

Prettig geholpen; Snelle levering; Deskundig advies.

Regoort

we hebben op 14 maart 2018 gebeld dat er vocht in de display van 2 fietsen zat. Vandaag de monteur voor de deur, die heeft 2 nieuwe displays gemonteerd. Service 100 %

Christien van Welie

Vandaag een fijn gespek gehad met KLaas-Jan, wat een ontzettend aardige man, en zeer ter zake kundig een hele goede uitleg, waarbij alles goed werd door genomen,op het eind van het gesprek hebben wij 2 fietsen besteld , de florence azuro, wij hopen bij de aflevering een goede uitleg, en op een lange en goede service, daar gaan we van uit tenminste. Klaas -Jan nogmaals bedankt, en Forza bedankt voor de prima service en het prima contact, alles is tot op heden tot volle tevredenheid. Gfoet Christien en Kees van Welie, Grave

Suttorp

Goede service, prima op tijd. Goede uitleg, wordt ruim de tijd genomen door de verkoper. Deskundig personeel, bij levering alles goed afgesteld. Ook telefonisch goed te woord gestaan.

Bleyi

Gastvrije ontvangst en goede informatie in de winkel. Prettig contact met Peter en stagiair.

Kuik

Vriendelijk. Goede ervaring, met de adviseur en de bezorger idemdito. Geen klachten.

Bultman

Netjes en correct geholpen. Levering van de fiets heel snel!

Wolbert

Super service, ga zo door! Uitleg fietsen was zeer goed.

Goossens

Prima

de Weerd

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop van de fietsen. De aflevering is ook correct afgehandeld.

Orieel

Met proeffietsen voelde het direct goed, vooral met het opstappen.

Blankensteijn

Super snelle en goede levering. Fantastische service!

van Wouw

Goede ervaring, verkoop perfect, aflevering ook perfect

Verwaal

Goede ervaring met het bezoek aan huis en de proefrit. Voldoende uitleg

Wubben

Vriendelijk en service gericht.

Potgieter

Prima uitleg

Wijnholds

Uitstekend, gaf vertrouwen. Duidelijke uitleg. Goed gevoel

Fam. Distel

Vanmorgen bij Forza geweest om te oriënteren, was niet de bedoeling om al een fiets te kopen . Na 2 uur een prettig en eerlijk gesprek te hebben gehad met Peter de Kievid zijn we er toch samen uit gekomen. We hebben 2 Forza Felice fietsen aan geschaft met een Nuvinci 380 versnelling en een display met USB aansluiting voor je smartphone. we zijn helemaal happy. We kijken er naar uit. Op ons verzoek worden ze eind maart geleverd.

willem okhuijsen

ik rij nu 4 maanden op mijn Forza Vito, geweldige fiets , ook met deze kou fiets ik gewoon door en blijft mijn Forza het geweldig doen. geen koude problemen met de accu of i.d. Ook de gratis service aan huis heb ik 1 keer gebruikt van gemaakt om nog wat kleinigheden even bij te stellen. mijn vrouw rijdt nu nog een ander merk maar bij vevanging wordt het zeker een Forza. complimenten aan de mensen van Forza.

Heutinck

Prima geholpen in de winkel; Goede service; Komt afspraken na.

Rebel

Service is geweldig; Besteden veel tijd aan de uitleg.

van Beers

Tot bij aflevering prima geholpen en geadviseerd, nu hopen op een goede fiets ervaring! :)

van Goch

Tot nu toe uitstekend!

Alie

Vandaag Martijn op bezoek gehad . Wat een goede uitleg . Mijn bedrag stond vast , en daar binnen is heel wat tot stand gekomen . Volgende week krijg ik het cadeau van mijn vader in de vorm van een hele mooie fiets .

Jos Riteco

Prima

de Nennie

Prima ervaring

de Graaf

Fijn geholpen, geen verplichtingen; Goede uitleg.

Weessies

Verkoper was eerlijk in de verkoop, konden we waarderen; Levering was zeer vriendelijk en duidelijk.

Kuijpers

Prima uitleg; Goed geadviseerd en een goede aflevering; Goede kwaliteit en goede prijzen.

Kremer

Goede service; Vriendelijk personeel.

den Ouden

Het is een klant vriendelijk bedrijf.

Verdonk

Goede service, prettige behandeling.

Rutten

Vriendelijk geholpen

1 2 3 9

Schrijf een review

Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje