Ervaringen, Mening en Waardering door Klanten van Forza Fietsen

Wij hechten grote waarde aan de ervaringen, meningen en waardering van onze klanten. Hoe beoordeelt u de elektrische fietsen van Forza, ons advies, onze service en ondersteuning? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen! Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering.

Totaal score

Gemiddelde beoordeling van 9.4
op een totaal van 566 beoordelingen.

Schrijf een review

Cornelissen

2021-01-24

wij hebben al 4 fietsen bij jullie gekocht zeer tevreden erover Martijn bedankt voor de goede service en je klant vriendelijkheid echt een aanrader

John Duivenvoorde

2021-01-08

Onlangs werd mijn Forza e-bike gestolen, ik had hem 3,5 jaar en 6300 km mee gereden. Ik wilde het zelfde type Ventura terug, vanwege corona was er een langere levertijd in tussentijd kreeg ik een leen e-bike. Toen ik de nieuwe e-bike kreeg viel mij diverse verbeteringen op met name de hydraulische remmen is een groot pluspunt ook zadel en display waren prettig verbetert....kortom ik ben goed geholpen en ben weer een blije Forza rijder!!

G. Goettsch

2020-12-22

Goede service gekregen. Goede en duidelijk uitleg dit is mijn derde forza fiets. Ik raad het iedereen aan.

Corry Klapwijk

2020-12-07

Op 3 november is mijn fiets geleverd en inmiddels ben ik 300km verder. Ik ben heel tevreden erover. Fiets rijdt prima. Klein minpuntje is dat de accu er moeilijk terug ingaat. Hier moet ik nog even voor bellen. Verder niets dan lof voor de mensen die bij mij geweest zijn. Richard en andere naam ben ik helaas vergeten.

J.h Regoort

2020-11-27

Zojuist een monteur gehad nog om 17.30 uur een ingelaste beurt wegens een ketting defect gelijk even nieuwe banden . Was nodig bedankt voor deze snelle service Forza ik weet weer waarom wij bij jullie klant zijn

N. van der Veer

2020-11-23

Vandaag een proefrit gemaakt op de Florence en Toscane. Dit beviel goed, dus overgegaan op aanschaf. Prettig geholpen door dhr. L. van de Brink. Nog even geduld. We hopen de fietsen in januari te krijgen en vele kilometers te gaan maken.

Wim Van der Veer

2020-11-20

Dit jaar twee e-bike fietsen gekocht bij Forza fietsen in Nunspeet. We hebben er inmiddels al mooi routes mee gefietst. Prima fietsen en goede service.

Faan Smits

2020-11-06

Vandaag 2 Forza Toscane Max gekregen met onze vorige de Forza Feleci 40000 km gereden hopen met deze weer te doen dat moet lukken met deze kwaliteit en service

Annemarie en Frirs

2020-11-06

Geweldige fietsen en super goede service

Daniel W Janusch

2020-10-18

Wij hebben dit jaar 8 oktober twee elektrische fietsen gekocht bij de vestiging Forza fietsen in Roden waar we een super verkoopgesprek hebben gehad met de heer Anne Chris Veenstra. Met hem hebben we de voor ons beste keuze kunnen maken en weten nu zeker dat wij een goede aankoop hebben gedaan. We gaan ons dus nu verheugen op de aflevering van de fietsen die binnenkort gaat gebeuren. Wij kunnen iedereen die overweegt een E-bike aan te schaffen een bezoekje te brengen aan een van de vestigingen van Forzafietsen .

Willem Boogert van den

2020-10-09

mooie zaak in Nunspeet je word netjes te woord gestaan en naar je geluisterd. Half september twee fietsen besteld en die werden ook binnen twee weken afgeleverd.

Ton van den Berg

2020-10-02

Wij Ton en Marrie hebben 2 fietsen gekocht bij forza .wat hebben.wij een plezier van deze fietsen ,zijn niet zwaar en fietsen geweldig .de service van forza.is super en klantvriendelijk als er iets is , word het snel opgelost. 2 tevreden mensen uit noordwijk.

Ferry TEMPELAARS

2020-10-02

ww hebben nu sinds 3 weken onze fietsen, een Veneto en een Florance Verde. We zijn er heel tevreden over en ze fietsen geweldig.

P joziasse

2020-10-01

2 jaar geleden 2 fietsen gekocht na 9 maanden gebeld dat versnelling haperde in 2 dagen was monteur op vakantie adres om het op te lossen Na 2 jaar gebeld dat achterlicht niet Brande Ook dat werd in 3 dagen opgelost aan huis zonder kosten dat vind service

Johan van Krogten

2020-09-25

Een paar maanden geleden hebben wij 2 e-bikes gekocht. Na een poosje merk je toch dat het niet helemaal lekker gaat. Forza gebeld en zij stuurden een monteur langs. Vandaag is hij geweest, heeft wat zaken opnieuw afgesteld, met als resultaat: 2 tevreden klanten. Goede service dus en goede fietsen.

Gerard Nielen

2020-09-22

Vocht in display van de fiets. Even langs bij Forza. Direct geholpen. Nieuwe display opgezet door hun . Kosten garantie in totaal geen probleem. Service weer perfect. Ga zo door.

Dit Timmerman

2020-09-17

Wij hebben een fiets bij Kees in Woerden gekocht. Prachtige fiets. Kees neemt alle tijd voor je en schenkt een pittig bakje koffie. Kees is zo iemand die elke moeder als schoonzoon zou wensen. Hij legt alles goed uit en niets is hem te veel. Wij kochten een Forza Florence en binnen een paar dagen werd de fiets thuis bezorgd. Ook kregen we een heel goede inruilprijs voor onze oude fiets. We zijn nog even terug geweest om nog een keer voor te laten doen hoe het stuur verzet kon worden. Wil je het zadel hoger of lager, Kees verzorgt het. Wij zijn heel blij met onze fiets en met de service van Kees.

Jan Westhuis

2020-09-15

Na 2 jaar nog een gratis sevicebeurt, waarbij een onderdeel gratis werd vervangen! Dat zijn nog eens services!

Marije van Elewout

2020-09-14

Vandaag heb ik mijn electrische fiets ontvangen, hihaaa! Wat een heerlijkheid. En wat een snelheid, nee nog niet met de fiets hoor, eerst oefenen, maar ik bedoel de snelheid van levering. 1 week mensen😅 wie had dat gedacht. Ik niet in ieder geval. Ik heb voor de champagnekleur gekozen. Past bij mij zeggen ze🤣. Prima service van de heren, Martijn, mijn adviseur en Willem die hem bezorgde. Ik ben buitengewoon tevreden. 5 Sterren is meer dan verdiend. Chapeau🥳

Maikel & Cynthia Snijders

2020-09-14

Hierbij even onze positieve ervaringen bij en met de aanschaf van 2 e-bikes van Forza.  Wij hebben deze 2 fietsen nu inmiddels een kleine maand geleden aangeschaft en dat is naar volle tevredenheid gegaan. Zowel telefonisch als bij ons thuis zijn wij keurig te woord gestaan. Eerst hebben wij een proefritje mogen maken om onszelf te overtuigen welke fiets beter zou passen bij ons. De fiets met voorwiel of achtermotor. Wij zijn op basis van ons gevoel en het verkregen advies gegaan voor de middenmotor. Voelde net even wat comfortabeler aan.  Omdat wij de fietsen snel wilden hebben voor de start van onze vakantie, heeft Forza meegedacht en dit ook mogelijk gemaakt. 2 dagen voordat we op vakantie gingen, hebben we de fietsen ontvangen.  Op de dag van de vakantie bleek er een klein probleempje te zijn (sleutel van het slot paste niet op het accuslot). Nog dezelfde dag (en zelfs binnen 3 minuten) stond een servicemonteur op de stoep en heeft dit kunnen herstellen. Grote klasse. Wij hebben dan ook vele kilometers gereden en dat is meer dan goed bevallen!!!

Willem okhuijsen

2020-09-04

Vandaag voor de tweede keer bewust een forza fiets in Nunspeet gekocht, ik heb nu 3 jaar mijn fiets en de service van forza is uitstekend is mijn ervaring. Ook deze keer door Levi in Nunspeet prima en op rustige manier geholpen. Wacht nu op de aflevering van mijn nieuwe fiets.

CF Tonissen

2020-08-19

Goede service. klantvriendelijk, snelle afhandeling. Fijne fiets en goede trapondersteuning

Katja Vledder

2020-08-19

Ik wilde echt geen handremmen. Zo verknocht aan m’n terugtraprem. Na overleg met Forza in Roden werd m’n fiets helemaal gemaakt zoals ik wilde met terugtraprem en mandhouder voorop. Vandaag voor het eerst een ritje gemaakt. Wat een verademing.

Harm Stoter

2020-08-12

Fijne fietsen en prima service!!

Henk van der Spoel

2020-08-06

Vandaag top service aan huis. Kleine storing kosteloos verholpen door de monteur geweldig geregeld Forza👍

Johan Schilders

2020-07-23

Hallo beste mensen ik wil U even laten weten dat de service van Forza fietsen geweldig is. Ik had n.l. met m'n fiets last dat m'n spaken in het achterwiel steeds afbraken. Toen contact opgenomen met Forza in Nunspeet en daar kreeg ik te horen dat m'n fiets thuis werd opgehaald en dat er nieuwe sterkere spaken in werden gezet zonder dat er kosten aan verbonden waren. Dat vind ik een geweldige service van Forza en wil ze daarvoor hartelijk bedanken

Ton en Janny

2020-07-20

Twee zwarte Toscane gekocht bij Sander van de Weert, bij bezorging werd verteld dat de juist accu’s , door de corona, nu niet te leveren waren maar als ze binnen kwamen ze de accu’s kwamen omruilen, vandaag zijn de accu’s plus de twee fietstassen plus de kettingsloten gebracht dus van ons het hele team van Forza een dikke voldoende

H Lap

2020-07-13

Afgelopen zaterdag in Roden geweest. Marc heeft ons prima alles uitgelegd. Mijn oog viel al gelijk bij binnenkomst op de mooie groene florence verde. Marc heeft een mooie prijs gemaakt en ons rustig laten nadenken. Niet opdringerig oid. Het voelde goed en dus tot de aankoop over gegaan. nog een paar weken wachten en dan is het zover. Wachten duurt altijd lang ;)

Sjaak van Egmond

2020-07-13

Vandaag 2 fietsen gekocht bij Forza fietsen in Woerden . Zeer goed en professioneel geholpen door Kees . Goed en kundig advies . We kunnen niet wachten tot de Forza Florence Verde bij ons thuis worden afgeleverd .

Hans Boelen

2020-07-13

Op 4 juni 2020 twee Forza’s Toscane besteld die al op 8 juni geleverd werden. Supersnel. Helaas bleek na thuiskomst dat de be bestelde accu’s van 17,6Ah niet geleverd waren, maar accu’s van 15,6 Ah. Na contact hierover excuses gekregen omdat niet vermeld was dat de bestelde accu’s niet voorradig waren. Afgesproken dat er op 1 juli gebeld zou worden voor een omruilafspraak. Voor 1 juli werd er al gebeld. Op 7 juli hebbenwij de nieuwe accu’s opgehaald en omdat men vond dat er niet goed gecommuniceerd was werden er in plaats van 17,6 Ah accu’s, twee accu’s van 18,9 Ah geleverd. Dik tevreden. over deze service verlening.

Harry bannink

2020-07-13

deze morgen is de monteur bij mij thuis geweest had wat kleine problemen maar zijn naar zeer tevredenheid opgelost een geweldig fiets en een super service raad ieder aan neem een Forza fiets

Aeilt Hassing

2020-07-13

Hallo, Alleen maar lof over de fietsen van Forza, alleen de communicatie binnen het bedrijf zal beter kunnen. De fietsen zijn prima en er ging wel wat mis, maar dat is dankzij de Rene Rombouts van de klantenservice prima opgelost en we zijn dan ook erg te spreken over de klantenservice, bedankt voor alles en zal Forza zeker aanraden als men mij ernaar vraagt.

Gerard Kranenburg

2020-07-10

Vandaag is mijn Forza felice precies twee jaar oud. Ruim 10.000 km. op de teller. Er zullen ongetwijfeld fietsers zijn met meer kilometers maar ik wil hier mee aangeven dat ik super tevreden ben met mijn fiets. En er is sprake van geweldige service aan huis. Kortom: een zeer tevreden "Forza-rijder".

Greetje Slink

2020-07-08

We hebben 2 e bikes gekocht en er ging vanalls mis, maar wat een goed bedrijf, alles is opgelost en we zijn dan ook tevreden klanten. Het begon al met de vertegenwoordiger aan huis en alleen de communicatie verliep wel wat minder, maar alles is opgelost en Forza fietsen is een aanrader en zal dat zeker ook uitdragen naar de mensen.

Rob&Prisca Jansen

2020-06-27

Twee Toscane Max fietsen gekocht met middenmotor. Twee oude ( 13 jaar oud ) Sparta fietsen mogen inruilen voor leuk bedrag. Nog nooit zo’n fijne fietsen gehad, service aan huis was ook uitstekend, zowel bij koop als bij aflevering.

Thijs Blatter

2020-06-25

Vandaag 2 fietsen gekocht bij de vestiging in Papendrecht en onze Batavus fietsen ingeruild, hierbij geholpen door Laurens die met vakkundig advies en kennis van zaken mij deed besluiten om met Forza in zee te gaan, het vertrouwen is er en wij zien erg uit naar het moment van levering!

Gerard Nielen

2020-06-20

Goede service gekregen. Had een spaak kapot, kon direct komen, en gemaakt onder garantie. Perfect gedaan . Volgende fiets weer een Forza.

Vink

2020-06-19

Bedankt voor de service...dat is ook de reden dat we Forza rijden.

Vink

2020-06-18

Dank voor de service....is ook de rede dat we op een Forza rijden🌺

Sander pelstra

2020-06-12

2 Prachtige e-bikes Florence, kleur groen, bij Forza gekocht. Waren eerst bij een ander bedrijf maar dat viel tegen. Gelijk doorgereden naar Forza waar we door Levy perfect ontvangen en geholpen werden. Ook de levering was perfect. helaas was 1 fiets behoorlijk beschadigd. Konden wij wel op blijven fietsen en na een week werd deze weer omgeruild voor een nieuwe. Kortom een bedrijf die we zeker zullen blijven aanbevelen. Top!!!!!

Anja van den Broek

2020-06-11

Onze eerste elektrische fiets, de Toscane en wat zijn we er blij mee! Prima geholpen bij Forza Papendrecht, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Zo ook voor de bezorger en de meedenkende reperateur aan huis, top! Wij hopen nog heel veel fietstochten te maken.

P Velden

2020-06-10

Ik ben tevreden met de fiets

Fam Freek en Riet Bosch

2020-06-02

Eerst bij twee andere bedrijven geweest. Bij Forza,voelde het van begin af goed.Prettig geholpen door Kees. Zelfde dag nog twee nieuwe Venture fietsen speciaal gekocht. Met een zware accu,plus negen versnellingen. Wij zijn erg blij met met onze keuze.Vr Gr Freek en Riet.

Germ hamstra

2020-06-02

zeer goed torren

Marco slagter

2020-06-02

Verkoop prima alleen bij de servicebeurt aan huis een probleem gehad en niet zo netjes geregeld door de monteur daarna wel weer opgelost maar wel met de mededeling dat ik dit ook zelf had kunnen doen. Reactie Forza: Dit had inderdaad anders gekund. Excuses daarvoor. Dank voor uw feedback dit is inmiddels in onze standaard servicetraining verwerkt. Desondanks heel veel fietsplezier.

Wim van Galen

2020-05-29

Super fietsen ze rijden heerlijk en goede service met een kopje koffie Wim en Tineke

Lukas Aikema

2020-05-20

Een maand geleden hebben we twee Forza fietsen gekocht. De Forza Ventura Nero en de Forza Toscane Blauw. Mooie fietsen! Inmiddels aardig wat kilometers gefietst en het is echt genieten! Dat genieten begon pas echt nadat ik zelf had uitgezocht wat de beste instellingen waren van de Key-Disp (e-bike display). Bij aflevering is door de drukte en de 1,5 meter regel vrijwel geen uitleg gegeven. De ondersteuning bleek niet optimaal en aanvankelijk viel het me een beetje tegen. Na een zoektocht op internet vond ik een users manual van de KD718-K4 en deze heb ik grondig bestudeerd. Sinds deze week rijdt de fiets echt super! En vandaag ook nog ontdekt dat het display voorzien is van een USB aansluiting zodat je onderweg je telefoon kan opladen. Het wordt steeds leuker! De service van Forza is uitstekend. Ook als iets niet helemaal naar je zin is, wordt een heel goede oplossing geboden. Ik wacht nu nog op de juiste accu die door omstandigheden niet leverbaar is. Maar Forza kennende komt dat helemaal goed.

Henny van ’t Hul

2020-05-20

Vanmorgen met mijn fiets bij forza geweest, snelle en goede service! Heel tevreden met een forza fiets waar we in 2 jaar tijd al heel wat mooie tochtjes mee gemaakt hebben! Zeker voor iedereen aan te raden. Fijne fietsen en ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel!

Lammert Brakels

2020-05-18

We hebben onlangs 2 nieuwe E-Bike gekocht bij Forza Roden. De fietsen doen na circa 250 km te hebben gereden nog steeds aan onze verwachtingen. Voordat we bij Forza in Roden kwamen hebben we meerdere bedrijven bezocht. Wat ons aansprak bij Forza is de klantvriendelijkheid - alle geduld en dat hebben we bij de andere bedrijven gemist.

Nellie Hoekman

2020-05-15

Hele mooie fietsen en goede service.

1 2 3 12

Schrijf een review