Ervaringen, Mening en Waardering door Klanten van Forza Fietsen

Wij hechten grote waarde aan de ervaringen, meningen en waardering van onze klanten. Hoe beoordeelt u de elektrische fietsen van Forza, ons advies, onze service en ondersteuning? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen! Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering.

Totaal score

Gemiddelde beoordeling van 9.2
op een totaal van 408 beoordelingen.

Van der Voort

Goed contact gehad; Goede uitleg; Alles soepel verlopen

Reedijk

Prettig geholpen; Snelle levering; Deskundig advies.

Regoort

we hebben op 14 maart 2018 gebeld dat er vocht in de display van 2 fietsen zat. Vandaag de monteur voor de deur, die heeft 2 nieuwe displays gemonteerd. Service 100 %

Christien van Welie

Vandaag een fijn gespek gehad met KLaas-Jan, wat een ontzettend aardige man, en zeer ter zake kundig een hele goede uitleg, waarbij alles goed werd door genomen,op het eind van het gesprek hebben wij 2 fietsen besteld , de florence azuro, wij hopen bij de aflevering een goede uitleg, en op een lange en goede service, daar gaan we van uit tenminste. Klaas -Jan nogmaals bedankt, en Forza bedankt voor de prima service en het prima contact, alles is tot op heden tot volle tevredenheid. Gfoet Christien en Kees van Welie, Grave

Suttorp

Goede service, prima op tijd. Goede uitleg, wordt ruim de tijd genomen door de verkoper. Deskundig personeel, bij levering alles goed afgesteld. Ook telefonisch goed te woord gestaan.

Bleyi

Gastvrije ontvangst en goede informatie in de winkel. Prettig contact met Peter en stagiair.

Wolbert

Super service, ga zo door! Uitleg fietsen was zeer goed.

Kuik

Vriendelijk. Goede ervaring, met de adviseur en de bezorger idemdito. Geen klachten.

Bultman

Netjes en correct geholpen. Levering van de fiets heel snel!

Goossens

Prima

de Weerd

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop van de fietsen. De aflevering is ook correct afgehandeld.

Orieel

Met proeffietsen voelde het direct goed, vooral met het opstappen.

Blankensteijn

Super snelle en goede levering. Fantastische service!

van Wouw

Goede ervaring, verkoop perfect, aflevering ook perfect

Verwaal

Goede ervaring met het bezoek aan huis en de proefrit. Voldoende uitleg

Wubben

Vriendelijk en service gericht.

Potgieter

Prima uitleg

Wijnholds

Uitstekend, gaf vertrouwen. Duidelijke uitleg. Goed gevoel

Fam. Distel

Vanmorgen bij Forza geweest om te oriënteren, was niet de bedoeling om al een fiets te kopen . Na 2 uur een prettig en eerlijk gesprek te hebben gehad met Peter de Kievid zijn we er toch samen uit gekomen. We hebben 2 Forza Felice fietsen aan geschaft met een Nuvinci 380 versnelling en een display met USB aansluiting voor je smartphone. we zijn helemaal happy. We kijken er naar uit. Op ons verzoek worden ze eind maart geleverd.

willem okhuijsen

ik rij nu 4 maanden op mijn Forza Vito, geweldige fiets , ook met deze kou fiets ik gewoon door en blijft mijn Forza het geweldig doen. geen koude problemen met de accu of i.d. Ook de gratis service aan huis heb ik 1 keer gebruikt van gemaakt om nog wat kleinigheden even bij te stellen. mijn vrouw rijdt nu nog een ander merk maar bij vevanging wordt het zeker een Forza. complimenten aan de mensen van Forza.

Heutinck

Prima geholpen in de winkel; Goede service; Komt afspraken na.

Rebel

Service is geweldig; Besteden veel tijd aan de uitleg.

van Beers

Tot bij aflevering prima geholpen en geadviseerd, nu hopen op een goede fiets ervaring! :)

van Goch

Tot nu toe uitstekend!

Alie

Vandaag Martijn op bezoek gehad . Wat een goede uitleg . Mijn bedrag stond vast , en daar binnen is heel wat tot stand gekomen . Volgende week krijg ik het cadeau van mijn vader in de vorm van een hele mooie fiets .

Jos Riteco

Prima

Kuijpers

Prima uitleg; Goed geadviseerd en een goede aflevering; Goede kwaliteit en goede prijzen.

de Nennie

Prima ervaring

Kremer

Goede service; Vriendelijk personeel.

Weessies

Verkoper was eerlijk in de verkoop, konden we waarderen; Levering was zeer vriendelijk en duidelijk.

de Graaf

Fijn geholpen, geen verplichtingen; Goede uitleg.

den Ouden

Het is een klant vriendelijk bedrijf.

Veelo

Goede service, goed advies, goede afspraken

Rutten

Vriendelijk geholpen

Verdonk

Goede service, prettige behandeling.

Wiedenhoff

Contact was goed; Personeel vriendelijk, correct; Duidelijke uitleg.

van den Dorpel

Vriendelijke sfeer Prettig geholpen

Ruttem

vriendelijk geholpen!!

m. Verdonk

Goede service,en een zeer prettige behandeling.

cees van de pol

Mijn vrouw en ik zijn sinds april eigenaar van respectievelijk een toscane en een alfeo. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de fietsen. Doordat ik de fiets zeer intensief gebruik (3900 km gereden). Krijg je toch te maken met wat dingen die wat bij gesteld moesten worden. Onze ervaring hierbij is dat de service, conform de toezegging, zelfs onze verwachtingen heeft overtroffen. complimenten aan het hele team: telefoniste, planner, monteurs en natuurlijk de eigenaren.

vd Berge

Wij hebben 2 fietsen, forza toscane, bij forza gekocht. Levertijd was wat langer dan verwacht, maar is goed gekomen. Ik vind hem wat zwaar trappen, maar na 200 km gefietst te hebben mag je stand 7 tm 9 gaan gebruiken. En dan vlieg je..., fijn met al die wind in zeeland. We hebben ook veel bekijks en complimenten vd fiets met zn mooie aparte groene kleur. Bedankt Forza-medewerkers, we hopen nog veel km te mogen maken op jullie fietsen.

okhuijsen

deze week is mijn Forza Vito afgeleverd, keurig volgens het afgesproken tjdstip ( zelfs een half uur eerder). hoewel de monteur er al een lange dag op had zitten , nam hij alle tjd om alles goetd uit te leggen en de fiets nog even na te lopen. ik heb nu een paar dagen op de fiets gereden en hij rijdt fantastisch. hiervoor reed ik Gazelle Innergy maar het verschil met Forza is hemelsbreed in het voordeel van mijn Forza. ook een accesoire die ik er nog bij wilde hebben werd een dag later al thuis bezorgd. kortom : ik ben uitermate tevreden met mijn Forza en zeker over de service zowel bij aankoop als daarna.

Wouter Kramer

Ik gebruik de Forza Vito met 7 versnellingen en een accu van 13 Ah tegen een zeer redelijke prijs nu al enkele maanden. * Goede Prijs / Kwaliteit verhouding * Goede communicatie met eigenaar Hans de Kievid * Goede service: zijn nog een keer langs geweest om enkele dingen beter af te stellen. Zeer bekwame monteurs! * Oer degelijke fiets! Wouter van Jannetje Zeezicht.

Irene bouwkamp-fraaij

Ik ben erg blij met mijn forza fiets. Heb er bijna 200 km. Opzitten nu en het is nog steeds een heerlijke ervaring om in no time van A naar B te kunnen komen

Knol

Prima

Wilma Smienk

Prima geholpen

Koopman

Tot op heden goed het fietsen

Jan Hofman

Tot aan de levering is het goed bevallen, nette manier, prima

H. Wijtkamp

Zeer goed

J. Crosby

Ik ben in Nunspeet in de winkel goed geholpen

1 2 3 9