Inruilen van je oude fiets voor een elektrische fiets van Forza

Al enige tijd op zoek naar een elektrische fiets en heb je thuis nog een gewone fiets staan? Wij hebben de oplossing: ruil jouw oude fiets in voor een elektrische fiets van Forza, dan ben je nog voordeliger uit! Het maakt niet uit of je nu een fiets van (B-merken) Stella, Brinckers of van (A-merken) Koga, Gazelle of Giant hebt: wij ruilen jouw fiets in.

Ruil je oude fiets in bij een E-bike Testcenter

Het is heel eenvoudig om je fiets in te ruilen bij Forza. Neem je oude fiets of een foto daarvan mee naar onze E-bike Testcenters en laat de waarde door ons taxeren. Onze e-bikeadviseurs geven je direct de inruilwaarde, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Uiteraard is het van belang in welke staat de fiets verkeert die je wenst in te ruilen. Ook de leeftijd van de fiets en het merk spelen een rol. Of het nu een Stella, een Koga of een Giant is: wij ruilen hem in.

Is het meteen gelukt om een nieuwe e-bike van Forza uit te zoeken? Jouw ingeruilde fiets mag eerst nog even mee naar huis. Hierdoor kun je jouw huidige fiets blijven gebruiken totdat we de Forza e-bike gratis bij je komen leveren. De Forza e-bike ruilen we tijdens de bezorging om voor je oude fiets, wel net zo gemakkelijk! Vervolgens kun je heerlijke genieten van jouw nieuwe Forza e-bike.

De gratis brochure ontvangen?

Ontvang de gratis brochure van Forza Fietsen. Vraag de brochure nu aan en ontvang ‘m binnen 1 werkdag op je deurmat.

Ruil je oude fiets in aan huis

Het is ook mogelijk om lekker thuis te blijven en ons bij je uit te nodigen voor een proefrit aan huis. Dan komen we geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten bij je langs om jouw fiets op locatie te taxeren. Wel net zo makkelijk, want dan hoef je niet met je oude fiets naar ons toe te komen. Voor ons een kleine moeite!

  • Geen onnodig tijdsverspilling voor de verkoop van je oude fiets
  • Vakkundige inruilwaarde
  • Meteen voordeel op een nieuwe Forza Fietsen e-bike
  • We ruilen de fietsen om bij levering, je kunt dus nog even doorfietsen
  • Jij hoeft de fiets niet mee te nemen. Dat doen wij voor jou.