Inruilen van je oude fiets voor een elektrische fiets van Forza

Al enige tijd op zoek naar een elektrische fiets en heb je thuis nog een gewone fiets staan? Wij hebben de oplossing: ruil uw oude fiets in voor een elektrische fiets van Forza, dan bent u nog voordeliger uit! Het maakt niet uit of u nu een fiets van (B-merken) Stella, Brinckers of van (A-merken) Koga, Gazelle of Giant hebt, wij ruilen hem in.

Ruil je oude fiets in bij een e-bike testcenter

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om je fiets in te ruilen bij Forza. Neem uw oude fiets of een foto daarvan mee naar onze e-bike testcenters en laat de waarde door ons taxeren. Onze e-bike adviseurs geven u direct de inruilwaarde, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Uiteraard is het van belang in welke staat de fiets verkeerd die u wenst in te ruilen. Ook leeftijd van de fiets en het merk spelen een rol. Of het nu een Stella, een Koga of een Giant is, wij ruilen hem in.

Is het meteen gelukt om een nieuwe e-bike van Forza uit te zoeken? Uw ingeruilde fiets mag eerst nog even mee naar huis. Hierdoor kunt u uw huidige fiets blijven gebruiken totdat we de Forza e-bike GRATIS bij u komen leveren. De Forza e-bike ruilen we tijdens de bezorging om voor uw oude fiets, wel net zo gemakkelijk! Vervolgens kunt u heerlijke genieten van uw nieuwe Forza e-bike.

De GRATIS brochure ontvangen?

Ontvang de GRATIS FORZA e-bike brochure. Nu aangevraagd is binnen 1 werkdag op uw deurmat.

Ruil je oude fiets in aan huis

Het is ook mogelijk om lekker thuis te blijven en ons bij u uit te nodigen voor een proefrit aan huis. Dan komen we geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten bij u langs om uw fiets op locatie te taxeren. Wel net zo makkelijk, want dan hoeft u niet met uw oude fiets naar ons toe te komen. Voor ons een kleine moeite!

  • Geen onnodig tijdsverspilling voor de verkoop van uw oude fiets
  • Vakkundige inruilwaarde
  • Meteen voordeel op een nieuwe Forza fiets
  • We ruilen de fietsen om bij levering, u kunt dus nog even doorfietsen
  • U hoeft de fiets niet mee te nemen. Dat doen wij voor u.