Betaalmogelijkheden

Betalen

Bij Forza betaalt u pas bij aflevering. Voor uw veiligheid en die van onze bezorgers geven we sterk de voorkeur aan een pinbetaling. Dat is makkelijker dan contant geld en wel zo veilig. Onze bezorgers hebben een mobiele pinautomaat bij zich, zodat u gewoon met uw bankpas kunt afrekenen.
Pinnen bij aflevering

Voor uw veiligheid en die van onze bezorgers gaat onze voorkeur uit naar betaling via pin. Daarom zijn de bezorgers van Forza Fietsen uitgerust met een mobiel pin-automaat waarmee u thuis op eenvoudige manier uw betaling kan uitvoeren. Het pinnen gaat op dezelfde manier als u gewend bent met pin-auto-maten in winkels.

De volgende punten zijn belangrijk

  • Zorg voor voldoende saldo op uw bankrekening: Het geld moet daadwerkelijk op de betaalrekening staan.
  • Per bank verschillen de bestedingslimieten: Wij adviseren u vooraf contact op te nemen met uw bank voor uw persoonlijke bestedingslimiet. Bepaalde banken bieden de mogelijkheid éénmalig het bestedingslimiet te verhogen zie, onderstaand schema.

Wat te doen als uw bestedingslimiet niet toereikend is?

In het geval uw limiet niet toereikend is voor het openstaande bedrag of u niet in de gelegenheid bent te pinnen, dan kunt u ook per bank betalen. Hiervoor dient u het bedrag voorafgaand aan de levering over te maken (i.v.m. verwerkingstijd bij de banken).

Pinlimieten

Natuurlijk kunt u bij aflevering alleen pinnen als er voldoende geld op uw betaalrekening staat. Controleer ook of uw bank een pinlimiet hanteert. Want ongeacht uw saldo kunt u nooit méér met uw pinpas betalen dan zo’n limietbedrag. Is uw pinlimiet te laag om straks onze bezorgers te betalen? Vraag dan bij uw bank minimaal 4 werkdagen voor bezorging om een verhoging van uw limietbedrag. En informeer wanneer deze verhoging vervalt. Op die manier weet u zeker dat u straks probleemloos kunt pinnen.

 


Bank Limiet per pas* Eenmalig limiet verhogen tot Werkwijze
Rabobank €5.000 per week Saldo van uw bankrekening U dient uw bank hierom persoonlijk te verzoeken.

Vraag de contactpersoon van uw bank naar de geldigheidsduur van de limietverhoging

 

 

*Bij gebruik van 2 passen geldt dus 2x limiet

ABN / AMRO €2.500 per dag Saldo van uw bankrekening
SNS Bank €2.500 per dag €9.950
Postbank €2.500 per dag Geen verhoging mogelijk
ING Bank €2.500 per dag €9.900
Friesland Bank €4.500 per dag Geen verhoging mogelijk

Betalen voor aflevering

Wilt u uw betaling liever al van tevoren aan ons overmaken? Natuurlijk kan dat. Maar hou er wel rekening mee dat het gemiddeld 14 dagen duurt voordat uw betaling is verwerkt. Dus neem het zekere voor het onzekere en maak het volledige aankoopbedrag twee weken voor de geplande bezorging over. Doe dit op rekeningnr. NL27RABO0195288505 ten name van Forza in Nunspeet, onder vermelding van uw ordernummer.

Kopen op afbetaling

Bij Forzakunt u ook op afbetaling kopen. Uw adviseur vertelt u graag alles over onze termijnbetalingsregeling.

Meer informatie over leasen

Factuur

De koopovereenkomst die u krijgt bij uw bestelling in de showroom of na een thuisdemonstratie, is meteen ook uw factuur.