Goedkope e-bike

Bent u op zoek naar een goedkope e-bike die voldoet aan al uw wensen? Bij Forza Fietsen beschikken we over een ruim assortiment aan voordelig geprijsde elektrische fietsen van goede kwaliteit. Wanneer u erover nadenkt om een elektrische fiets te kopen is het altijd goed om eerst voldoende research te doen. Zeker wanneer u de beste kwaliteit fiets voor een lage prijs zoekt. Bij Forza vinden wij de prijs kwaliteit verhouding van een fiets erg belangrijk en streven wij ernaar om een zo voordelig mogelijke prijs voor u aan te bieden. Zo is bij ons de goedkoopste elektrische fiets al verkrijgbaar voor €890,-. Deze zal zo volledig mogelijk bij u worden afgeleverd. Wilt u meer informatie ontvangen over de prijzen van onze fietsen? Vraag de gratis brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Soorten Goedkope e-bikes

Binnen ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan elektrische fietsen voor een scherpe prijs. Of u voorkeur nu uitgaat naar een transportfiets of elektrische damesfiets. Voor iedere soort elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Zowel voor werkende mensen, moeders en ouderen hebben wij speciale fietsen ontwikkeld, zodat u comfortabel op pad kunt gaan.

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope e-bike adviseren wij om voor de Forza Vito te gaan. Dit model elektrische fiets is nu tijdelijk nog scherper geprijsd. Deze comfortabele fiets beschikt over een krachtige voormotor, waardoor het fietsen van grote afstanden  geen probleem meer is. De fiets is niet alleen erg comfortabel, hij is ook nog eens erg veilig. Met de Shimano versnellingen en remmen, de LED voorlamp en het ART gekeurde slot van AXA kunt u onbezorgt op pad gaan met uw elektrische fiets. 

Vieri Nero Voorwielmotor Heren

Vieri Nero Voorwielmotor Heren

Ventura Nero Voorwielmotor

Ventura Nero Voorwielmotor

Brochure aanvragen

Zo is bij ons de goedkoopste elektrische fiets al verkrijgbaar voor €890,-. Deze zal zo volledig mogelijk bij u worden afgeleverd. Wilt u meer informatie ontvangen over de prijzen van onze fietsen? Vraag de gratis brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor Forza Fietsen

Forza is een echt Nederlands familiebedrijf met het doel om hoge kwaliteit fietsen te leveren zodat u nog meer kunt genieten van een fijne fietstocht. Wij houden van gebruiksgemak en vinden het belangrijk om goede service aan te bieden. Wij kunnen bijvoorbeeld gratis bij u langskomen wanneer u een vraag heeft over uw fiets of wanneer u een testrit wilt maken. Verder bieden wij ook 6 jaar garantie aan op onze fietsen met twee jaar garantie op de accu. Wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen beteken en of wij de fiets hebben die het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Onze fietsspecialisten helpen u graag!

Contact opnemen