Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische herenfiets

Een elektrische herenfiets is een fiets die extra elektrische ondersteuning geeft tijdens het fietsen. De motor en de accu in deze e-bike zorgen ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je verlangt van jouw elektrische herenfiets. Met een e-bike voor heren wordt fietsen een fluitje van een cent. Zo kom je niet oververhit, maar uitgerust aan op je werk terwijl je ellenlange files en overvolle treinen hebt vermeden. Forza Fietsen heeft een ruim assortiment met elektrische herenfiets, zodat er altijd een e-bike tussen zit die aansluit bij jouw wensen. Wil je alle elektrische fietsen van Forza bekijken? Vraag dan de gratis brochure aan. Zo blader je op je gemak door alle e-bikes van Forza Fietsen.

Voorwielmotor of middenmotor op jouw elektrische herenfiets

De motor in jouw elektrische herenfiets bepaalt het karakter van jouw e-bike. Forza Fietsen heeft e-bikes in het assortiment met een voorwielmotor en een middenmotor. Beide typen motoren hebben hun eigen voor- en nadelen. Zo heeft een middenmotor een grotere trekkracht (tot wel 80 Nm), maar daarentegen is een voorwielmotor goedkoper en onderhoudsvriendelijker. Om een goede keuze te maken voor het type motor in jouw elektrische herenfiets is het belangrijk om na te gaan waar je de e-bike gaat gebruiken en hoeveel je gaat fietsen. Een e-bikeadviseur van Forza Fietsen kan je helpen om een gedegen keuze te maken.

Waarom een elektrische herenfiets?

Waarom zou je een elektrische herenfiets aanschaffen? Een elektrische fiets geeft je een steuntje in de rug waardoor fietsen geen opgave, maar een plezier wordt. Daarnaast vermijd je files en sta je ook niet meer in overvolle treinen, want met je elektrische herenfiets kom je moeiteloos en niet vermoeid aan op je werk. Zo begin je je dag relaxt. Je kunt een elektrische herenfiets dan ook uitstekend gebruiken als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer, maar ook lange fietstochten worden een leuke activiteit.

Wat is de prijs van een elektrische herenfiets?

De prijs van een elektrische herenfiets is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een e-bike met middenmotor of toch liever een voorwielmotor? Welk type accu wens je op je elektrische fiets te hebben? Wil je extra accessoires of liever niet? Al deze opties zijn van invloed op de prijs van een e-bike. Laat je adviseren door een e-bikeadviseur. Je kunt naar een E-bike Testcenter komen of maak een afspraak voor advies op maat bij je thuis.

Elektrische herenfiets testen

In Roden, Papendrecht, Woerden en Nunspeet kun je terecht voor een vrijblijvende proefrit op jouw favoriete elektrische herenfiets. Lukt het je niet om langs te komen of wil je de e-bike het liefst testen in jouw eigen omgeving? Dat kan, want we komen ook graag naar je toe. Een e-bikeadviseur komt met een bus vol elektrische herenfietsen bij je langs en voorziet je van alle informatie. Zo kun je waar en wanneer het jou uitkomt e-bikes testen. Bel 0341 - 217 017 en maak een afspraak.