Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2019 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Krachtige Elektrische herenfietsen

Met onze elektrische herenfietsen kunt u voor de dag komen! We bieden voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets, een sportieve fiets voor lange afstanden zoals de Forza Lucca, een sterke transportfiets of een ruige mountainbike zoals de opvallende Forza Monza. Bij ons vindt u de elektrische herenfiets die voldoet aan uw wensen!

Onze e-bikes: kwaliteit en ondersteuning in een moderne jas

Door het aluminium frame en doordacht ontwerp zijn onze e-bikes voor heren licht in gewicht, maar toch sterk en zorgen bovendien voor een optimale ergonomische houding. Onze heren e-bikes zijn uitgerust met de krachtigste elektrische motoren van het moment. Kortom deze sterke, moderne en prijswinnende fietsen brengen u volop plezier, comfort en ondersteuning.

Service en garantie

U krijgt op de vaste onderdelen tot 6 jaar garantie en op de losse onderdelen zoals, zadel en remmen tot 3 jaar garantie. Wij komen kosteloos bij u thuis langs om uw heren e-bike te repareren. Wilt u liever een langere dekking? Dan is er ook de optie om een voordelige fietsverzekering af te sluiten.