Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Een elektrische damesfiets

Een elektrische damesfiets vind je bij Forza Fietsen. Met ons ruime assortiment zit er zeker wat van je gading bij. Maar naar welke elektrische damesfiets ben je precies op zoek? Wat voor type e-bike heb jij in gedachten?

Goedkope elektrische damesfietsen bij Forza Fietsen

Bij Forza Fietsen schaf je goedkope elektrische damesfietsen aan. Je scoort al een elektrische damesfiets vanaf € 890,-. Forza Fietsen houdt de prijzen laag door de assemblage, distributie en bezorging in eigen hand te houden. Zo kunnen we niet alleen de laagste prijs garanderen, maar ook de beste kwaliteit. Onze e-bikespecialisten kennen de elektrische fietsen als geen ander. Daardoor krijg je de kwaliteit die je van Forza Fietsen gewend bent.

Een sportieve elektrische damesfiets

Voor de sportieveling hebben wij krachtige middenmotoren. Met deze elektrische fietsen maak je de mooiste toertochten door heuvelachtige gebieden. Een e-bike met middenmotor heeft een trekkracht tot wel 80 Nm, waardoor je de hoogste heuvels van ons land met gemak betreedt.

Elektrische damesfiets met middenmotor of voorwielmotor

Wanneer je op zoek gaat naar een elektrische damesfiets dan kom je voor verschillende vraagstukken te staan. Een daarvan is de vraag of je voor een e-bike met voorwielmotor of een middenmotor gaat. Beide type motoren hebben hun eigen voor- en nadelen. Jouw e-bikeadviseur helpt je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je zeker weet dat je de elektrische fiets aanschaft die perfect bij je past. Zo heb je jaren fietsplezier.

Bekijk zelf onze elektrische damesfietsen op je gemak

Bekijk alle elektrische damesfietsen op je gemak. Vraag nu de gratis brochure aan en blader thuis op de bank door onze complete assortiment. Heb je een aantal e-bike op het oog? Kom dan langs in een E-bike Testcenter of maak een afspraak voor een proefrit aan huis. Zo kun je gelijk testen of de elektrische damesfietsen van jouw voorkeur ook zo fijn rijden.