Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2019 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Stijlvolle elektrische damesfiets

Op zoek naar een passende en mooie elektrische damesfiets? Wij hebben de geschikte elektrische damesfiets voor ieder type fietser. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele woon-werk fiets zoals de Toscane MAX, een schoolfiets, een boodschappenfiets, een sportieve recreatiefiets zoals de Stelvio of een mamafiets met lage instap zoals de Forza Essenze. Wij helpen u de juiste elektrische damesfiets te kiezen!   

Onze elektrische damesfietsen: kwaliteit gecombineerd met design

Alle dames e-bikes zijn gemaakt met hoogwaardige materialen. Dit betekent dat ze licht in gewicht zijn, maar desondanks veilig en eenvoudig in het gebruik. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom hebben wij extra aandacht besteed aan een gestileerd, design uitstraling en zijn alle fietsen in verschillende sprankelende kleuren te verkrijgen.

E-bike kiezen was nog nooit zo makkelijk

We begrijpen dat de goede dames e-bike kiezen een opgave kan zijn. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Neem vrijblijvend contact op met onze experts voor advies, of kom langs. Heeft u een model op het oog? Dan kunnen we die zelfs bij u aan huis brengen voor een vrijblijvende proefrit.