Ventura Speciale Voorwielmotor

De Ventura Speciale met voorwielmotor is de perfecte e-bike voor woon-werkverkeer en pleziertochtjes. Deze e-bike van Forza is standaard uitgerust met een lcd-scherm waarop je alle prestaties afleest, anti-lekbanden en ledverlichting. Het champagnekleurige frame laat goed zien wat voor feestje deze e-bike is.

Fabio Speciale Voorwielmotor

De Fabio Speciale is een strakke herenfiets met een krachtige voorwielmotor. De motor heeft een trekkracht tot maar liefst 40 Nm: hierdoor fiets je gemakkelijk van A naar B. Deze e-bike is voorzien van verschillende gebruiksgemakken, zoals een lcd-scherm, een zacht zadel en dubbele vering.

Ventura Speciale Middenmotor

Deze champagnekleurige e-bike is een echte krachtpatser dankzij de middenmotor waarmee de Ventura Speciale is voorzien. Hierdoor fiets je gemakkelijk bergopwaarts, maar je rijdt ook heerlijke tochtjes door de stad. Dankzij de hoogwaardige onderdelen waarmee de e-bike is uitgerust, geniet je van een comfortabele rit.

Fabio Speciale Middenmotor

Deze champagnekleurige e-bike is een echte krachtpatser dankzij de middenmotor waarmee de Fabio Speciale is voorzien. Hierdoor fiets je gemakkelijk bergopwaarts, maar je rijdt ook heerlijke tochtjes door de stad. Dankzij de hoogwaardige onderdelen waarmee de e-bike is uitgerust, geniet je van een comfortabele rit.