Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

Fatbike

1 Fatbike in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Krachtige fatbike van Forza Fietsen

Een woeste elektrische fiets voor ruige ondergronden en omstandigheden? Daarvoor kunt u perfect bij Forza Fietsen terecht. Wij weten alles af van elektrische fietsen en helpen u aan dé stijlvolle elektrische fatbikes. Alle modellen zijn samengesteld met de nieuwste uitvindingen op het gebied van elektrisch fietsen, zodat u zorgeloos geniet van fietstochten in de frisse buitenlucht. Met achterwielaangedreven power is deze elektrische fatbike een geweldenaar!

Eerlijke prijzen en duurzame elektrische fatbikes

Bij Forza Fietsen laten wij onze eigen elektrische fietsen bouwen in grote aantallen. En dat merkt u terug aan onze scherpe prijzen. Uw elektrische fiets is gemaakt van kwalitatieve materialen en met gebruik van echt vakmanschap. Zodat u verzekerd bent van een mooie fiets die lang mee gaat. De modellen zien er niet alleen stevig uit, ze zijn bovendien prachtig modern of in retro uitvoering ontworpen.
Weg zijn de dagen waarin elektrisch fietsen gelijk stond met logge fietsen u om de haverklap moet opladen. Door gebruikte van de nieuwste materialen en technologie zijn onze elektrische damesfietsen gestroomlijnd, met een mooie uitstraling, waarin alle onderdelen netjes zijn weggewerkt. Bovendien geniet u van een grote actieradius waarmee u met één keer opladen meteen direct weg rijdt op een lange fietstocht!

Vraag een proefrit aan en test uw fatbike

Met zoveel mooie elektrische fietsen om uit te kiezen, is uw keuze niet zomaar gemaakt. Daarom helpen onze deskundige adviseuren u bij het vinden van de ideale fiets. In de showroom staan alle fietsen uitgestald, en kijkt, voelt en probeert u naar hartelust alle fietsen uit die wij in ons aanbod hebben staan. Zo vindt u gegarandeerd een fijne elektrische fiets waar u blij mee bent. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Vraag dan een proefrit aan bij u thuis met één van onze adviseurs.

Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje