Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische Vierwieler

1 Elektrische Vierwieler in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Elektrische vierwieler van Forza Fietsen

Heb je extra stabiliteit nodig bij het fietsen? Ruil dan jouw tweewieler in voor een elektrische vierwieler. Forza Fietsen heeft verschillende modellen vierwieler e-bikes in het assortiment. Zo zijn er vierwielers met een lage instap die gemaakt zijn voor optimaal evenwicht. Je hoeft je geen zorgen meer te maken voor wankele momenten tijdens het op- en afstappen. Zo geniet je moeiteloos van lange fietstochten.

Elektrische vierwieler voor volwassenen

Een elektrische vierwieler brengt het plezier van fietsen terug. De elektrische vierwielers van Forza Fietsen zijn stevig en van geschikt formaat voor volwassenen. Door het lichtgewicht aluminiumframe zijn de e-bikes echter niet zwaar. Hierdoor kun je met een gerust hart op de elektrische vierwieler stappen. Dankzij de fraai weggewerkte voorwielmotor geniet je niet alleen van extra stabiliteit, maar ook van het gemak van elektrisch fietsen: het voelt als het ware alsof je vooruit wordt getrokken. Zo kom je zonder vermoeid te raken op je bestemming aan.

Kies jouw eigen e-bike met 4 wielen

Onze e-bike met 4 wielen wordt standaard uitgerust met een stevig frame, maar het is ook mogelijk om een andere e-bike uit ons ruime assortiment als elektrische vierwieler uit te rusten. Zo kun je altijd een elektrische vierwieler uitzoeken die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen. Om de elektrische vierwieler helemaal te laten aansluiten, stellen wij de e-bike helemaal voor je af. Dit doen wij ergonomisch, zodat je profiteert van optimaal comfort.

Vierwieler e-bikes met de beste onderdelen

Alle elektrische vierwielfietsen van Forza Fietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Denk hierbij aan een gemakkelijk uitneembare accu waardoor je altijd en overal de accu kunt opladen. Het ldc-scherm zorgt ervoor dat je in alle weersomstandigheden gegevens kunt aflezen. Met onze muisstille voorwielmotoren heb je altijd wind mee, waardoor je geniet van mooie fietstochten. Bekijk de gehele collectie elektrische fietsen of vraag de gratis brochure aan.

Test een elektrische vierwieler

Forza Fietsen raadt je aan om altijd een elektrische vierwieler te testen. Je kunt langskomen in een van onze vier E-bike Testcenters of maak een afspraak voor een proefrit en adviesgesprek aan huis. Een e-bikeadviseur komt dan met een bus vol elektrische fietsen naar je toe, zodat je zelf een proefrit kunt maken in je eigen omgeving.