Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2019 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische Vierwieler

1 Elektrische Vierwieler in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Elektrische vierwieler

Heeft u wat extra stabiliteit nodig bij het fietsen? Ruil dan uw tweewieler in voor een elektrische vierwieler! E zijn verschillende modellen vierwieler e-bikes beschikbaar. Zo zijn er speciaal ontworpen met een lage instap en afgestemd voor optimaal evenwicht. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken met het op-en afstappen. Zo kunt u moeiteloos genieten van lange fietstochten!

Elektrische vierwieler voor volwassenen

Een elektrische vierwieler brengt het plezier van fietsen terug. De elektrische vierwielers van Forza zijn stevig en van geschikt formaat voor volwassenen. Bij de constructie van het frame is gekozen voor stevigheid en betrouwbaarheid. Dankzij de fraai weggewerkte elektrische voorwielmotor geniet u niet alleen van extra stabiliteit, maar ook van gemak; u wordt als het ware vooruit getrokken.

Kies uw eigen e-bike met 4 wielen

Onze vierwieler e-bike wordt standaard uitgerust met een stevig frame, maar het is ook mogelijk om een andere e-bike als elektrische vierwieler uit te rusten. Zo heeft u dus de keus tot een elektrische vierwieler die altijd aansluit op uw wensen en eisen. We stellen de vierwieler graag ergonomisch voor u af, zo profiteert u van optimaal comfort!

Vierwieler e-bikes met de nieuwste snufjes

Alle elektrische vierwielfietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Denk aan de uitneembare accu hierdoor kunt u overal uw accu opladen, of het LCD verlichte display die onder alle weersomstandigheden goed afleesbaar is en de muisstille motoren waardoor u altijd “wind mee” heeft. Zo geniet geniet u van mooie fietstochten of kan het juist een oplossing zijn in uw dagelijks leven. Bekijk de gehele collectie elektrische fietsen online of vraag de gratis brochure aan.