Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische tourfietsen

Een elektrische tourfiets kopen?  Tourfietsen zijn ideaal voor grote fietstochten en lange fietsvakanties. Daarnaast hebben de elektrische tourfietsen een sportief uiterlijk en zijn ze voorzien van een krachtige motor.  De accu is uitneembaar waardoor hij gemakkelijk weer kan worden opgeladen voor een volgende fietstocht.

Een nieuwe e-bike tourfiets

Voor uw nieuwe elektrische tourfiets bent u bij Forza Fietsen op het juiste adres! Onze vriendelijke medewerkers helpen u met plezier aan de ideale elektrische fiets die voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften door alle mogelijkheden samen met u door te nemen. Al onze elektrische tourfietsen zijn samengesteld met de nieuwste technieken en eigenschappen. U kunt dus er dus op vertrouwen dat u beschikt over een veilige, betrouwbare tourfiets.

Persoonlijke & betrokken service van Forza

Bij Forza Fietsen geniet u van echte kwaliteit en een betrokken service. U krijgt op de vaste delen van uw fiets tot 6 jaar garantie en op de losse onderdelen tot 3 jaar garantie. Wij repareren uw elektrische tourfiets kosteloos en onze monteurs komen hiervoor graag bij u langs aan huis. Met een elektrische fiets verzekering krijgt u bovendien extra garantie bovenop de standaard garantie. Zo kan u zorgeloos genieten lange fietstochten op uw elektrische tourfiets.