Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische Moederfietsen

3 Elektrische Moederfietsen in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Vraag de gratis brochure aan

Vul het formulier in om úw gratis brochure thuis te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen? Dat is ook mogelijk.
Bel 0341 – 217 017

Ik wil de brochure

Elektrische moederfiets kopen

Ga voor veiligheid, gemak en comfort

Voor uw kleine wilt u natuurlijk alleen het beste. Vooral wanneer u samen met uw kind onderweg bent op de fiets, voor een boodschap of onderweg naar school. Onze elektrische moederfietsen zijn speciaal ontwikkeld en gebouwd voor moeders. Er is extra aandacht besteedt aan uw veiligheid en dat van uw kind. En uiteraard staan gemak en comfort ook hoog in het vaandel. Dankzij de lichte ondersteuning van de elektrische motor fietst u moeiteloos over ieder heuveltje. Ook wanneer u met twee kinderen op een mamafiets zit. En ook al noemen we het een moederfiets, deze elektrische fiets is uiteraard ook zeer geschikt als  papafiets, opafiets en omafiets om er met de (klein)kinderen op uit te gaan!

Bij het ontwerp van de elektrische fietsen voor moeders is er overal aan gedacht. De mamafietsen zijn gemaakt met lage instap zodat u makkelijk op- en afstapt. Tussen stuur en zadel is er extra ruimte voor maximaal comfort. En het robuuste frame van lichtgewicht aluminium maakt het dat uw fiets makkelijk te verplaatsen is. Stapt u van uw fiets af? Dan zorgt het stabiele dubbele standaard ervoor dat uw fiets altijd blijft staan. Allemaal zodat u met het grootste gemak en plezier kunt fietsen.

Elektrische Moederfietsen Tests

De elektrische moederfietsen uit onze collectie zijn van echte Nederlandse kwaliteit. Verschillende modellen zijn door de ANWB beoordeeld met maar liefst 4 sterren. En ook bij de test van ElektrischeFietsen.com zijn onze mamafietsen in de prijzen gevallen!

Iedere fiets is uitgerust met een verstelbaar stuur en zadel. Daarnaast zitten er anti-lek banden op de fiets, en geniet u van een zeer stille motor. U krijgt op de vaste delen tot 6 jaar garantie en op de losse onderdelen tot 3 jaar. Wij komen kosteloos bij u thuis langs om uw fiets te repareren.

Test elektrische moederfietsen nu zelf!

Wilt u een gratis proefrit maken op een elektrische moederfiets? Dat is geen probleem! Onze specialisten komen geheel vrijblijvend bij u thuis of u bent van harte welkom in onze showroom te Nunspeet!

Elektrische moederfiets aanbiedingen

Bent u op zoek naar een goedkope elektrische mamafiets? Bekijk dan eens onze actuele aanbiedingen & acties.