Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

Elektrische Herenfietsen

7 Elektrische Herenfietsen in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Op zoek naar de beste elektrische herenfiets

Bent u op zoek naar het gemak van een elektrische herenfiets? Bij Forza specialiseren wij ons in het aanbieden van elektrische fietsen in verschillende stijlen en modellen. Van stoere retro herenfietsen tot praktische herenfietsen met een lage instap, u vindt dit alles in onze collectie. Zodat iedere man bij Forza Fietsen de best passende e-bike vindt voor uw persoonlijk gebruik, een sportieve fietsroute, woon-werkverkeer of een fietstocht met de kinderen. Onderstaand vindt u een overzicht van onze collectie herenfietsen, die u in onze brochure nog eens rustig door kunt nemen. Een gratis proefrit maken is natuurlijk altijd mogelijk, bij ons in de winkel of bij u thuis!

Kwalitatieve fietsen met actieradius voor lange afstanden

Bij Forza bestaan alle elektrische fietsen uit onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de eigen productie in grote aantallen bieden wij u betaalbare e-bikes van een hoge kwaliteit. Met alle nieuwste snufjes en techniek verwerkt in uw fiets, ervaart u het ultieme rij plezier. Denk aan functionaliteiten, zoals: traploos schakelen of een lcd display met informatie over snelheid en afstanden. En niet onbelangrijk: een krachtige (afneembare) accu, gemaakt voor lange afstanden.

De elektrische herenfietsen zijn verkrijgbaar in modellen met middenmotor, die doorgaans als zeer comfortabel worden ervaren. Dankzij de aandrijving van de pedalen in plaats van de wielen voelt dit het meest natuurlijk aan, en stuwt u de fiets vooruit met iedere elektrisch ondersteunde trap beweging. Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen voor een voor- of achterwiel motor. De aandrijving van het wiel geeft u het gevoel van een zetje in de rug.

De juiste elektrische fiets kiezen

Uw nieuwe elektrische fiets kiezen doet u niet zomaar. Neemt u bijvoorbeeld een handige transportfiets, een sportief model, of toch een toegankelijke fiets met lage instap? Daarbij is de keuze voor het type motor doorslaggevend, de plek van de motor geeft namelijk een heel verschil.
hoe kiest u hieruit de elektrische fiets van uw wensen? Simpel: in de winkel staan alle fietsen in de showroom en helpen onze adviseurs u graag. Of vraag de gratis brochure aan en kies iedere willekeurige fiets naar keuze voor een gratis proefrit bij u thuis!

Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje