Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

Elektrische Herenfietsen

6 Elektrische Herenfietsen in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Vraag de gratis brochure aan

Vul het formulier in om úw gratis brochure thuis te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen? Dat is ook mogelijk.
Bel 0341 – 217 017

Ik wil de brochure

Op zoek naar de beste elektrische herenfiets

Bent u op zoek naar het gemak van een elektrische herenfiets? Bij Forza Fietsen specialiseren wij ons in het aanbieden van elektrische fietsen in verschillende stijlen en modellen. Van stoere retro herenfietsen tot praktische herenfietsen met een lage instap, u vindt dit alles in onze collectie terug. Zodat iedere man bij Forza Fietsen de best passende e-bike vindt voor uw persoonlijk gebruik, een sportieve fietsroute, woon-werkverkeer of een fietstocht met de kinderen. Onderaan vindt u een overzicht van onze collectie herenfietsen, die u met onze brochure ook nog eens rustig door kunt nemen. En een gratis proefrit maken is natuurlijk altijd mogelijk, bij ons in de winkel of bij u thuis!

Kwalitatieve fietsen met actieradius voor lange afstanden

Bij Forza Fietsen bestaan alle elektrische fietsen uit onderdelen met hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de eigen productie in grote aantallen bieden wij u betaalbare kwaliteit. Met alle nieuwste snufjes en techniek verwerkt in uw fiets, ervaart u het ultieme rij plezier. Denk aan functionaliteiten, zoals: traploos schakelen of een lcd display met informatie over snelheid/ afstanden. En niet onbelangrijk: een krachtige (afneembare) accu, gemaakt voor lange afstanden.

De elektrische herenfietsen zijn verkrijgbaar in modellen met middenmotor, die doorgaans als meest comfortabel worden ervaren. Dankzij de aandrijving van de pedalen in plaats van de wielen voelt dit het meest natuurlijk aan, en stuwt u de fiets vooruit met iedere elektrisch ondersteunde trap beweging. Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen voor een voor- of achterwiel motor. De aandrijving van het wiel geeft u het gevoel van een zetje in de rug.

De juiste elektrische fiets kiezen

Uw nieuwe elektrische fiets kiezen is niet zomaar 1, 2, 3 gedaan. Neemt u bijvoorbeeld een handige transportfiets, een stoere retrofiets, of toch een toegankelijke fiets met lage instap? Daarnaast zijn er nog de vele snufjes en verschillende motoren om uit te kiezen. Dus hoe kiest u hieruit de elektrische fiets voor uw behoeften? Simpel: in de winkel staan alle fietsen in de showroom en helpen onze adviseurs u graag. Of vraag de gratis brochure aan en kies iedere willekeurige fiets naar keuze voor een gratis proefrit bij u thuis!

Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje