Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische fiets met lage instap

1 Elektrische fiets met lage instap in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Zorgeloos fietsen met een lage instap e-bike

Herontdek het zorgeloos fietsen met een e-bike die een lage instap heeft. Door de lage instap hoeft u uw been niet meer hoog op te tillen. Ideaal wanneer u moeite heeft met knie en/of heupbewegingen. 

Maak kennis met de Forza Essenze

Onze topfiets met lage instap: wij introduceren u de Forza Essenze. Deze e-bike is beoordeeld met maar liefst 4 sterren. De Forza Essenze is uitgerust met verstelbaar stuur en zadel, anti-lek banden en een fluisterstille motor. Het gebogen aluminium frame is licht, stevig en comfortabel. Er zit bovendien meer ruimte tussen stuur en zadel waardoor er makkelijk een kinderzitje geplaatst kan worden. Kortom een absolute topper.

Persoonlijke & betrokken service

Bij Forza Fietsen geniet u van echte kwaliteit en betrokken service. U krijgt op de vaste delen van uw fiets tot 6 jaar garantie en op de losse onderdelen tot 3 jaar garantie. Wij repareren uw fiets kosteloos en komen hiervoor bij u langs aan huis. Met een elektrische fiets verzekering krijgt u bovendien extra garantie bovenop de standaard garantie. Zo kan u zorgeloos genieten lange fietstochten op uw elektrische fiets.