Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

Elektrische fiets met lage instap

1 Elektrische fiets met lage instap in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Herontdek uw plezier in het fietsen met een elektrische fiets met lage instap. De extra ruimte tussen stuur en zadel bieden u extra comfort. Hierdoor hoeft u uw been niet meer hoog op te tillen. De extra ruimte is bovendien ideaal voor een kinderzitje. Hierdoor zijn de fietsen met lage instap ook erg populair als mamafiets. Comfortabel fietsen wordt weer toegankelijk met de fietsen uit ons assortiment!

Maak kennis met de Forza Essenze

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met lage instap? Maak dan kennis met de Forza Essenze. Deze fiets is door de ANWB beoordeeld met maar liefst 4 sterren. Voor het gemak van een fiets met lage instap en veel meer. Zo is de Forza Essenze uitgerust met verstelbaar stuur en zadel, anti-lek banden en een fluisterstille motor. Het gebogen aluminium frame is licht en stevig. Of kies voor extra stabiliteit met een driewieler. Deze fiets is toegankelijk dankzij een lage instap en biedt bovendien extra stabiliteit. Ideaal voor als u moeite heeft met knie en/of heupbewegingen.

Persoonlijke & betrokken service

Bij Forza Fietsen geniet u van echte kwaliteit en betrokken service. U krijgt op de vaste delen van uw fiets 5 jaar garantie en op de losse onderdelen 2 jaar. Wij repareren uw fiets kosteloos aan huis. Met een elektrische fiets verzekering krijgt u bovendien extra garantie bovenop de standaard garantie. Geniet zorgeloos van lange fietstochten op uw elektrische fiets.

Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje