Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

Elektrische fiets met lage instap

1 Elektrische fiets met lage instap in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Herontdek het zorgeloos fietsen met een e-bike die een lage instap heeft. Door de lage instap is er een minimale instaphoogte waardoor u, uw been niet meer hoog hoeft op te tillen. Er zit bovendien meer ruimte tussen stuur en zadel waardoor er makkelijk een kinderzitje geplaatst kan worden, hierdoor is de Essenze ook erg populair als mamafiets. Comfortabel fietsen wordt weer toegankelijk met de fietsen uit ons assortiment!

Maak kennis met de Forza Essenze

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met lage instap? Maak dan kennis met de Forza Essenze. Deze e-bike is door de ANWB beoordeeld met maar liefst 4 sterren. De Forza Essenze is uitgerust met verstelbaar stuur en zadel, anti-lek banden en een fluisterstille motor. Het gebogen aluminium frame is licht en stevig. Bent u opzoek naar extra stabiliteit en zekerheid? Dan is de extra stabiliteit met een driewieler. Deze fiets is toegankelijk dankzij een lage instap en biedt bovendien extra stabiliteit. Ideaal voor als u moeite heeft met knie en/of heupbewegingen.

Persoonlijke & betrokken service

Bij Forza Fietsen geniet u van echte kwaliteit en betrokken service. U krijgt op de vaste delen van uw fiets tot 6 jaar en op de losse onderdelen tot 3 jaar garantie. Wij repareren uw fiets kosteloos aan huis. Met een elektrische fiets verzekering krijgt u bovendien extra garantie bovenop de standaard garantie. Zo kan u zorgeloos genieten lange fietstochten op uw elektrische fiets.

Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje