Nederlands familiebedrijf Best geteste e-bike 2021 Tot 6 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar*

Elektrische Driewieler

1 Elektrische Driewieler in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Elektrische driewieler met lage instap

Heeft u wat extra stabiliteit nodig bij het fietsen? Ruil dan uw tweewieler in voor een elektrische driewieler of zelfs vierwieler! Deze drie- en vierwielers zijn speciaal ontworpen met een lage instap en afgestemd voor optimaal evenwicht. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken met het op-en afstappen. Zo kunt u moeiteloos genieten van lange fietstochten!

Elektrische driewieler voor volwassenen

Een elektrische driewieler brengt het plezier van fietsen terug. De driewielers van Forza zijn stevig en van geschikt formaat voor volwassenen. Bij de constructie van het frame is gekozen voor stevigheid en betrouwbaarheid. Dankzij de fraai weggewerkte elektrische voorwielmotor geniet u niet alleen van extra stabiliteit en wordt u heerlijk vooruit getrokken.

Kies uw eigen e-bike met 3 wielen

Onze elektrische driewieler wordt standaard uitgerust met het Essenze frame, maar het is ook mogelijk om een andere e-bike als elektrische driewieler uit te rusten. Zo heeft u altijd de keus tot een elektrische driewieler die aansluit op uw wensen en eisen. We stellen de elektrische driewieler graag ergonomisch voor u af, zo profiteert u van optimaal comfort!

Driewielfiets met de nieuwste snufjes

Alle elektrische driewielfietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Denk aan de uitneembare accu hierdoor kunt u overal uw accu opladen, of het LCD verlichte display die onder alle weersomstandigheden goed afleesbaar is en de muisstille motoren waardoor u altijd "wind mee" heeft. Zo geniet geniet u van mooie fietstochten of kan het juist een oplossing zijn in uw dagelijks leven. Bekijk de gehele collectie elektrische fietsen online of vraag de gratis brochure aan.