Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

Elektrische Driewieler

1 Elektrische Driewieler in onze collectie

Bekijk alle Forza fietsen

Elektrische driewieler met lage instap

Heeft u wat extra stabiliteit nodig bij het fietsen op uw elektrische fiets? Ruil dan uw tweewieler in voor een elektrische fiets met drie wielen! Onze elektrische driewielers zijn speciaal ontworpen met een lage instap en afgestemd voor optimaal evenwicht. Zodat u makkelijk op en afstapt, en moeiteloos geniet van lange fietstochten met uw nieuwe elektrische driewieler. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste elektrische driewieler die voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Elektrische driewieler voor volwassenen

Een elektrische driewielfiets brengt het plezier weer terug in het fietsen. De driewielers van Forza Fietsen zijn stevig en van geschikt formaat voor volwassenen. Bij de constructie van het frame is gekozen voor stevigheid en betrouwbaarheid. Dankzij de elektrische aandrijving geniet u niet alleen van extra stabiliteit, maar ook van een aangenaam steuntje in de rug bij het fietsen.

Kies uw eigen e-bike met 3 wielen

Bij Forza Fietsen kiest u uit een ruime collectie aan robuuste elektrische fietsen. Met geschikte modellen voor zowel dames en heren, en in verschillende stijlen van retro tot modern. Zo is er altijd een elektrische fiets die precies bij u past. Iedere fiets kan worden gemonteerd als elektrische driewieler, en we stellen de fietsen gratis ergonomisch voor u af voor optimaal comfort!

Driewielfiets met de nieuwste snufjes

Alle elektrische driewielfietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Denk aan los te koppelen accu’s met een capaciteit voor lange afstanden. Of LCD verlichte displays die onder alle weersomstandigheden goed afleesbaar zijn. En muisstille motoren waarmee u altijd een ‘windje mee’ heeft. Zodat u geniet van langere fietstochten in de frisse buitenlucht. Bekijk de gehele collectie elektrische fietsen online of vraag onze brochure aan.

Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje