Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

De beste elektrische damesfiets?

Hier (onder) vindt u een overzicht van de beste en meest verkochte elektrische fietsen voor dames. Voor uw nieuwe elektrische damesfiets bent u bij FORZA op het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen en helpen u met plezier aan de ideale elektrische fiets die optimaal voldoet aan al uw wensen en behoeften. Alle damesmodellen zijn samengesteld met de nieuwste uitvindingen op het gebied van elektrisch fietsen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw fietstochten in de frisse buitenlucht. Het aanbod bevat elektrische damesfietsen in diverse stijlen, zodat u altijd een fiets naar uw smaak kunt vinden.

Lage prijzen, hoge kwaliteit en goede service!

Bij FORZA laten wij onze eigen elektrische fietsen bouwen in grote aantallen. En dat merkt u terug aan de lage prijzen. Uw damesfiets is gemaakt van kwalitatieve materialen en met gebruik van echt vakmanschap. Zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van uw elektrische fiets, zodat u er lang fietsplezier aan beleeft. Onze modellen zien er niet alleen stevig en krachtig uit, ze zijn bovendien prachtig, modern of retro ontworpen.

Weg zijn de dagen waarin elektrisch fietsen gelijk stond met logge fietsen die u om de haverklap moest opladen. Door gebruik te maken van de nieuwste materialen en technologie zijn onze elektrische damesfietsen gestroomlijnd met een mooie uitstraling, waarin alle onderdelen netjes zijn weggewerkt. Bovendien geniet u van een grote actieradius waarmee u na één keer opladen direct weg rijdt op een lange fietstocht!

Elektrische damesfietsen: test ze (altijd) zelf!

Met zoveel elektrische fietsen om uit te kiezen, is uw keuze niet zomaar gemaakt. Daarom helpen onze deskundige adviseurs u persoonlijk bij het vinden van de beste damesfiets die voldoet aan al uw wensen. In onze showroom staan alle damesfietsen voor u uitgestald. U kunt naar hartenlust vrijblijvend de nieuwste collectie e-bikes bekijken, voelen en testen. Zo vindt u gegarandeerd de beste elektrische damesfiets voor uw persoonlijk gebruik. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Wij komen met plezier bij u thuis langs met een selectie damesfietsen die u op uw gemak thuis kunt testen. U kunt via deze link direct een afspraak maken!

Meer informatie over onze nieuwste collectie elektrische fietsen vindt u in onze nieuwe brochure.

Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje