Nederlands familiebedrijf Winnaar prijs/kwaliteit 2017 Tot 5 jaar garantie Direct uit voorraad leverbaar

De beste elektrische damesfiets?

Op deze pagina vindt u een overzicht van de elektrische damesfietsen in onze collectie. Voor uw nieuwe elektrische damesfiets bent u bij FORZA op het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen en helpen u graag in de zoektocht naar uw ideale elektrische fiets. Alle damesmodellen zijn samengesteld met de nieuwste uitvinden op het gebied van elektrische fietsen, zo kunt u zorgeloos genieten van uw fietstochten in de frisse buitenlucht. In onze collectie vindt u elektrische damesfietsen in diverse stijlen, zo is er altijd een e-bike die bij u smaak en wensen aansluit.

Lage prijzen, hoge kwaliteit en goede service!

Bij Forza laten wij onze eigen elektrische fietsen bouwen in grote aantallen, dit kunt u merken aan de lage prijzen. Uw damesfiets is samengesteld met kwalitatieve materialen, dit komt door onze samenwerking met grote leveranciers zoals: Shimano, Samsung en AXA. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en profiteert u van veel fietsplezier!

De elektrische fiets heeft niet langer een log imago, de accu zit bij al onze damesmodellen onder de bagagedrager hierdoor zijn al onze designs gestroomlijnd en hebben ze een mooie uitstraling waarin alle onderdelen netjes zijn weggewerkt. Bovendien geniet u van een voldoende actieradius waarmee u direct weg rijdt, op weg naar een mooie fietstocht!

Elektrische damesfietsen: test ze (altijd) zelf!

Met zoveel elektrische fietsen om uit te kiezen, is de keuze niet zomaar gemaakt. Daarom helpen wij u graag in deze zoektocht. Onze adviseurs kijken met u, wat uw wensen en eisen zijn. Hierbij adviseren ze een e-bike die het best aansluit op uw persoonlijk gebruik. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dat is bij Forza geen probleem! Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend advies zodat u onze elektrische damesfietsen op uw gemak thuis kunt testen. U kunt via deze link direct een afspraak maken!

Meer informatie over onze nieuwste collectie elektrische fietsen vindt u in onze nieuwe brochure.

Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje