Elektrische fiets voor dagelijks gebruik

Bent u op zoek naar een hoogwaardige elektrische fiets voor dagelijks gebruik? Neem dan vooral een kijkje naar de fietsen van Forza. Forza heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Deze hebben verschillende specificaties gericht op uw fietsstijl. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Viela_Vieri_1024x576

Waarom kiest u voor een e-bike van Forza?

De elektrische fietsen van Forza zijn altijd van hoge kwaliteit. We monteren ze zelf af met kwaliteitsonderdelen van verschillende merken waaronder AXA, Hesling en Shimano. Daarnaast krijgt elke e-bike van Forza wel drie kwaliteitscontroles. Deze worden allemaal uitgevoerd door onze specialisten. Wij zorgen voor de Nederlandse kwaliteit waar u op kunt bouwen.

Is er alsnog iets mis met uw fiets? Dan komen wij langs om uw fiets weer op te knappen. Ook zijn de fietsen gericht op gebruiksgemak. Er is sprake van eenvoudige bediening op het stuur en u kunt de fiets met één hand bedienen. Daarnaast ziet u de prestaties via het overzichtelijke LCD-display in één oogopslag.

Welke elektrische fiets is het best voor dagelijks gebruik?

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische fiets voor dagelijks gebruik, is het aan u de keus, welke fiets de voorkeur heeft.  Alle elektrische fietsen van Forza zijn geschikt voor dagelijks gebruik, echter kunt u wel een voorkeur hebben gebaseerd op uw persoonlijke rijstijl. We zullen u wat voorbeelden geven:

  • Transportfiets
    Rijdt u graag in de stad en bent u opzoek naar een e-bike die wel tegen een stootje kan? Dan is de transportfiets geschikt voor u. Deze e-bikes zijn stevig en degelijk, ideaal voor de drukte van een stad. Daarnaast vervoert u makkelijk makkelijk uw tassen met boodschappen of andere spullen.
  • Fiets met lage instap
    Heeft u problemen met uw knie of bent u slecht ter been? Herontdek dan het zorgeloos fietsen met de elektrische fiets met lage instap. Door de lage instap van de fiets hoeft u uw been niet hoog op te tillen. Dit maakt de e-bike ideaal voor wanneer u moeite heeft met heup- of knie bewegingen
  • Fiets met achterwielmotor
    Een fiets met achterwielmotor zorgt voor comfort. Deze elektrische fiets geeft u als het ware een zet in de rug omdat u wordt voortgeduwd door de motor. Daarnaast ervaart u het geluid van de motor als zachter omdat u ‘wegrijdt van de motor’. Deze e-bike is zeer geschikt voor recreatief fietsen.

Test uw elektrische fiets uit

Heeft u dé perfecte elektrische fiets gevonden voor dagelijks gebruik? Fijn! Dan is het nu tijd voor een proefrit. Onze fietsspecialisten nemen de elektrische fiets van uw keuze mee in een speciale demonstratie bus. Zo kunt u uw toekomstige fiets naar hartenlust bekijken en uitproberen. Onze specialisten beantwoorden ook graag al uw vragen bij het maken van uw keuze. U kunt ook geadviseerd worden in de keuze die u maakt. Zo simpel is het nooit geweest!

Meer informatie?

Wilt u graag  meer weten over de verschillende fietsen?  Neem een kijkje op onze blog.  Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem contact op. Wij  helpen u graag verder.