Elektrische fiets uitproberen

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe fiets en denkt u erover om een elektrische fiets aan te schaffen? De keuze uit de juiste fiets kan lastig zijn en mag ook zeker niet genomen worden voordat u de fiets daadwerkelijk heeft getest! Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze elektrische fietsen vrijblijvend uit te proberen. Dit kan zowel in onze e-bike testcenter als bij u thuis.

Bezoek het e-bike testcenter

Forza Fietsen heeft drie e-bike testcenters waar u alle elektrische fietsen uit ons assortiment vrijblijvend kunt bekijken en uitproberen. Bezoek ons in Roden of Nunspeet en laat u uitgebreid adviseren door een van onze specialisten over de verschillende elektrische fietsen. U bent van harte welkom en kunt altijd even binnenlopen tijdens onze openingstijden. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken.

In de showroom kunt u zich uitgebreid laten adviseren over alle mogelijkheden, technische aspecten en verschillen van onze modellen elektrische fietsen. Met behulp van een deskundige fietsadviseur helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Op basis van uw wensen, voorkeur en smaak zoeken we de fietsen die het beste bij u passen zodat u vervolgens een proefritje kunt maken.

Gratis proefrit bij u thuis

Bent u niet in de gelegenheid om naar een van de testcenters te komen of vindt u het simpelweg te ver weg? Geen probleem! Wij bieden u ook de mogelijkheid om de elektrische fietsen van uw keuze bij u thuis in uw vertrouwde omgeving uit te proberen. Hoe dat werkt? Vraag gratis onze brochure aan en laat ons weten welke fiets(en) u graag zou willen testen. Vervolgens komen wij met onze speciale demonstratiebus bij u thuis waar u een volledige uitleg krijgt van de door u gekozen fietsen en vrijblijvend kunt proefrijden.

Dit is Forza Fietsen

Een elektrische fiets uitproberen is onderdeel van onze service waar wij veel waarde aan hechten. We gaan voor de beste service en willen elektrisch fietsen bereikbaar maken voor iedereen. Dat betekent: advies op maat en scherpe prijzen. Doordat onze fietsen rechtstreeks aan de klant geleverd kunnen worden zonder tussenkomst van dealers of tussenhandelaren, krijgt u altijd de scherpste prijs. Kiest u voor Forza Fietsen, dan kiest u voor kwaliteit.

Een elektrische fiets voor iedereen

Dat is onze missie. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan diverse modellen elektrische fietsen. Voor dames, heren, scholieren, drie- en vierwielers, mamafietsen, met lage instap, tourfietsen en transportfietsen. Kortom: een elektrische fiets voor iedereen.

Elektrische fiets testen