Elektrische fiets heren

Bent u op zoek naar een elektrische fiets voor heren? Dan moet u bij Forza Fietsen zijn! Niet alleen komen een aantal heren e-bikes uit beste uit de test, ook komen we geheel vrijblijvend bij u thuis voor een gratis thuisdemonstratie. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets of een sportieve e-bike: we bieden voor ieder wat wils.

Ieder type fiets is tegenwoordig te verkrijgen met elektrische ondersteuning. Van transportfietsen tot mountainbikes. Zo ook een elektrische fiets voor heren. Een belangrijk punt waar u op moet letten bij het kopen van een e-bike is het motorsysteem en de positie daarvan. Online bieden we u alle informatie die u nodig heeft, maar we vertellen u er uiteraard ook graag meer over tijdens een bezoekje aan een van onze testcenters.

Woon- werkverkeer of recreatief gebruik

Er zijn vele redenen om een elektrische herenfiets aan te schaffen. Bijvoorbeeld voor woon- werkverkeer, maar ook voor recreatief gebruik. Met een elektrische fiets legt u eenvoudig lange afstanden af zonder dat u helemaal bezweet op uw bestemming komt. Dankzij de elektrische ondersteuning trapt u niet alleen vele malen lichter, ook bent u sneller op uw eindbestemming. Op een elektrische fiets kunt u gemakkelijk een snelheid van 25 kilometer per uur behalen. Een e-bike is dus een goed en gezond alternatief voor het vervoer naar uw werk. Met een comfortabele fiets van Forza pakt u gegarandeerd vaker de fiets.

Forza elektrische herenfietsen

Elektrische herenfietsen van Forza zijn innovatief, duurzaam, krachtig en betrouwbaar. Iedere fiets is uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken als Samsung, Hesling en Shimano. Bovendien ondergaan alle fietsen drie kwaliteitscontroles. We kunnen met een gerust hart stellen dat een Forza fiets van absolute topkwaliteit is, waar u voor de volle 100% op kunt vertrouwen. Wilt u meer weten over onze elektrische fietsen? Vraag dan een gratis brochure aan. Hierin worden alle kenmerken van onze fietsen nader toegelicht.

Elektrische fiets heren

Veilig en vertrouwd op pad

Met een elektrische fiets van Forza kunt u veilig en vertrouwd op pad. Niet alleen doorstaan ze de zwaarste kwaliteitscontroles, u krijgt ook nog eens tot 6 jaar garantie op vaste onderdelen. Ook op losse onderdelen zoals zadel en remmen krijgt u tot 3 jaar garantie. Gaat er iets kapot? Wij komen kosteloos bij u thuis om uw fiets te repareren. Wilt u extra zekerheid of een langere dekking? U kunt bij ons een voordelige fietsverzekering afsluiten, vraag ons naar de mogelijkheden of sluit direct een verzekering af.

Proefrit aan huis

Werk en hobby’s vragen veel tijd, waardoor het soms lastig is om u goed te oriënteren op een nieuwe fiets. Daarom komt Forza Fietsen bij u thuis. We komen vrijblijvend bij u langs met de door u uitgekozen modellen, zo kunt u de fiets in uw eigen omgeving uitproberen. Wel zo makkelijk! Of dit nu in Groningen, Delft, Maastricht of Vlissingen is, geen probleem, wij komen naar u toe. Vraag uw brochure aan of bekijk de collectie elektrische fietsen online en vraag vervolgens uw thuisdemonstratie aan.

Gratis brochure aanvragen