Goedkope e-bike kopen?

Bent u op zoek naar een goedkope e-bike? Of u nu voor het eerst de overstap maakt van fiets naar e-bike of dat u toe bent aan een nieuwe tweewieler, en u wilt uw gebruikte elektrische fiets inruilen, bij Forza Fietsen zit u goed!

Naast onze gewaardeerde persoonlijke service aan huis, voor en na de aanschaf van een elektrische fiets, streven wij er altijd naar om de beste en meeste betaalbare e-bike collectie van Nederland te bieden aan onze klanten.

E-bike aanbieding : kwaliteit tegen een lage prijs

De elektrische fietsen die wij voor u in de aanbieding hebben kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Uitgerust met een moderne accu is de nieuwste e-bike tot bijna alles in staat. Van even snel een boodschap doen tot het afleggen van lange afstanden. Ook het fietsen van en naar uw werk doet u met minder moeite en vooral met meer plezier op een elektrische fiets van Forza. Bekijk online welke e-bikes te koop zijn of blader thuis op uw gemak door onze brochure >>

E-bike test : maak áltijd een proefrit!

Door alle fietsen zelf te testen krijgt u een goed idee over welke van de nieuwste e-bikes voor u het meest geschikt zijn, het best aanvoelen en ‘proeven’. Of u nu op zoek bent naar een heren of dames e-bike, elektrische transportfiets, moederfiets of stadsfiets, u vindt bij ons vast die voordelige fiets waar u naar zoekt!

Wilt u een goedkope e-bike kopen dan kunt u profiteren van de actuele e-bike aanbiedingen. Bekijk onze e-bikes online of kom langs bij Forza Fietsen en ervaar zelf het elektrisch fietsplezier op een Forza Fiets!

U kunt uw nieuwe elektrische dames- of herenfiets voordelig bij ons bestellen. Maar maakt u vooral eerst een proefrit bij u thuis of in de mooie omgeving van onze fietsenwinkel te Nunspeet, waar een lekkere kop koffie of thee voor u klaar zal staan.

Onze medewerkers zijn dagelijks bij u in de buurt met onze demonstratiebussen en komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een fietstest aan huis. Om daarvoor een afspraak te maken kunt u gemakkelijk en snel hier uw gegevens invullen of u kunt dit telefonisch doen via het telefoonnummer 0341 – 217017.

E-bike kwaliteit & service

De fietsen van Forza zijn standaard voorzien van alle gemakken om met de plezier uw fietstochten te kunnen maken. Onze voordelige ebikes zijn aangenaam in het gebruik en onze specialisten staan elke dag voor u klaar om u 100% mobiel te houden.

Bent u nieuwsgierig naar wat de Forza Fietsen voor u kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0341 – 217017 of vul het contactformulier in.

Gratis Brochure: bekijk onze nieuwe collectie e-bikes!

en ervaar Forza Fietsen met een geheel vrijblijvende proefrit bij u thuis!