Goedkope e-bike kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope e-bike? Of je nu voor het eerst de overstap maakt van fiets naar e-bike of dat je toe bent aan een nieuwe elektrische fiets, en je wil jouw gebruikte elektrische fiets inruilen, bij Forza Fietsen zit je goed!

Naast onze gewaardeerde persoonlijke service aan huis, voor en na de aanschaf van een elektrische fiets, streven wij er altijd naar om de beste en meeste betaalbare e-bike collectie van Nederland te bieden aan onze klanten.

E-bike aanbieding : kwaliteit tegen een lage prijs

De elektrische fietsen die wij voor je in de aanbieding hebben kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Uitgerust met een moderne accu is de nieuwste e-bike tot bijna alles in staat. Van even snel een boodschap doen tot het afleggen van lange afstanden. Ook het fietsen van en naar je werk doe je met minder moeite en vooral met meer plezier op een elektrische fiets van Forza. Bekijk online welke e-bikes te koop zijn of blader thuis op je gemak door onze brochure >>

E-bike test : maak áltijd een proefrit!

Door het testen van je favoriete e-bikes krijg je een goed idee over welke e-bikes voor jou het meest geschikt zijn, het best aanvoelen en ‘proeven’. Of je nu op zoek bent naar een heren of dames e-bike, elektrische transportfiets, moederfiets of stadsfiets: je vindt bij ons vast die voordelige fiets waar je naar zoekt!

Wil je een goedkope e-bike kopen dan kun je profiteren van de actuele e-bike aanbiedingen. Bekijk onze e-bikes online of kom langs bij Forza Fietsen en ervaar zelf het elektrisch fietsplezier op een Forza Fiets!

Je kunt jouw nieuwe elektrische dames- of herenfiets voordelig bij ons bestellen. Maar maak vooral eerst een proefrit bij in eigen omgeving thuis of in de mooie omgeving van onze fietsenwinkel te Nunspeet, waar een lekkere kop koffie of thee voor je klaar zal staan.

Onze medewerkers zijn dagelijks bij je in de buurt met onze demonstratiebussen en komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor een fietstest aan huis. Om daarvoor een afspraak te maken, kun je gemakkelijk en snel hier je gegevens invullen of je kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen naar: 0341 – 217017.

E-bike kwaliteit & service

De fietsen van Forza zijn standaard voorzien van alle gemakken, zodat je met plezier fietstochten kunt maken. Onze voordelige e-bikes zijn aangenaam in het gebruik en onze specialisten staan elke dag voor je klaar om je 100% mobiel te houden.

Ben je nieuwsgierig naar wat de e-bikes Forza Fietsen voor jou kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0341 – 217017 of vul het contactformulier in.

Gratis Brochure: bekijk onze nieuwe collectie e-bikes!

en ervaar Forza Fietsen met een geheel vrijblijvende proefrit bij jou thuis!