E-bike met lage instap gezocht? Die vindt u bij Forza Fietsen

Overweegt u om een e-bike met een lage instap aan te schaffen of wilt u meer weten over de voordelen en alle mogelijkheden die een elektrische fiets met lage instap te bieden heeft? Forza fietsen helpt u graag bij het vinden van de fiets die het beste bij u past. Een fiets met een lage instap brengt namelijk vele voordelen met zich mee, zo is het erg makkelijk bij het af- en opstappen bij de fiets. Maar naast de voordelen geven we u ook graag meer informatie over de verschillende elektrische fietsen met een lage instap. Wilt u meer weten over een van onze fietsen met een lage instap? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

De voordelen van een elektrische fiets met een lage instap

Zoals de naam het eigenlijk al zegt heeft een lage instap fiets een laag, uniek frame wat zich erg dicht bij de grond bevindt. Zoals hierboven genoemd is het grootste voordeel van een e-bike met lage instap dat u makkelijker kan op- en afstappen bij de fiets. Met de extra lage instap bij bijvoorbeeld de ‘Forza Essenze Comfort’ rijdt u extra veilig en comfortabel op uw nieuwe fiets. Zeker voor mensen met lichte evenwichtsproblemen, mensen die moeite hebben met op- en afstappen of mensen die slecht ter been zijn, is een lage instap fiets een echte uitkomst. 

Niet alleen het op- en afstappen gaat een stuk gemakkelijker bij een lage instap fiets, ook het fietsen zelf gaat een stuk lichter. Het zwaartepunt van de elektrische lage instap fietsen ligt een stuk lager waardoor het fietsen eenvoudiger en comfortabeler is. Daarnaast draagt de lage instap bij aan een betere zithouding die ergonomisch verantwoordelijk is. Het grootste verschil tussen een ‘normale elektrische fiets’ en een ‘elektrische lage instap fiets’ is dus het frame zoals u op de onderstaande foto kunt zien. 

De prijzen van een e-bike met lage instap

De prijzen van een e-bike met een lage instap zijn van een aantal factoren afhankelijk. Dit heeft vaak te maken met het merk, model en de extra opties die u bij de aanschaf van uw fiets kiest. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om meer informatie te vragen over onze lage instapfietsen. Wij adviseren u graag! Daarnaast is het altijd mogelijk om gratis proefrit bij ons in te plannen, zodat u de perfecte fiets vindt die het beste bij u past. 

Plan een gratis proefrit in