Op zoek naar een goede dames e-bike?

Bent u opzoek naar een mooie, betrouwbare e-bike voor dames? Forza fietsen heeft een breed assortiment aan dames e-bikes. Of u nu op zoek bent naar een schoolfiets, een recreatiefiets of een boodschappenfiets, Forza Fietsen heeft het allemaal!

Dames E-bikes

Een e-bike is een fiets die beschikt over een elektrische motor. Deze motor start met werken zodra de bestuurder begint met fietsen. Dit komt door de rotatiesensor. Zo heeft u trapondersteuning tijdens het fietsen en kunt u makkelijker en sneller vooruit komen. Dit is handig tijdens tegenwind of wanneer u een steile heuvel moet beklimmen. De kracht van de ondersteuning hangt samen met de ingestelde versnelling, de kracht van op de pedalen en het tempo van het fietsen. Deze ondersteuning stopt met werken wanneer er geremd wordt of er niet meer getrapt wordt.

De technologie achter een e-bike

Al onze e-bikes zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen. Ze zijn licht in gewicht, maar toch sterk en daardoor heel veilig en betrouwbaar in gebruik. Onze dames e-bikes zijn in stijl afgewerkt en hebben een frisse uitstraling. Een dames e-bike beschikt uiteraard over een accu. Deze drijft de motor van de fiets aan. De accu bepaald het aantal kilometers dat men met de fiets kan fietsen. Dit aantal wordt ook wel de actieradius genoemd en hangt onder meer samen met de hoeveelheid ondersteuning, lichaamsgewicht en type wegdek.

Een elektrische fiets van Forza Fietsen

Bij Forza Fietsen hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende fietsen van verscheidene merken. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze ervaren e-bike specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een dames e-bike en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Onze e-bike modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen daardoor snel bij u geleverd worden. Wij leveren uw e-bike rijklaar bij u af en zorgen ervoor dat de e-bike ergonomisch is afgesteld. Daarnaast hanteren wij op al onze e-bikes 5 jaar garantie. Mocht er binnen deze 5 jaar iets met uw fiets misgaan, dan kunt u hier beroep op doen.

Bent u enthousiast geworden over onze dames e-bikes? Bekijk ons volledige aanbod dames e-bikes of maak direct een afspraak voor een gratis proefrit. U kunt ook langskomen bij onze testcenters in Nunspeet, Roden, Woerden en Papendrecht om al de modellen met eigen ogen te kunnen zien.