Beste elektrische mamafiets aanschaffen?

Ben je op zoek naar de beste elektrische mamafiets? Wij helpen je graag bij het vinden van de fiets die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het naar school brengen van de kinderen op de fiets of om het doen van de boodschappen op de fiets. Het beroep ‘moeder’ vergt veel van ons en daarbij kan een geschikte elektrische ‘mamafiets’ natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen je graag bij het vinden van deze multifunctionele en comfortabele mamafietsen. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies!

Contact

Welke elektrische mamafiets past het beste bij jou? 

Met twee kinderen op de fiets is natuurlijk altijd een uitdaging, het extra gewicht zorgt er voor dat je sneller uitgeput bent en sneller uit balans raakt. Daarom is een elektrische fiets voor een moeder een echte uitkomst. De fiets is uitermate geschikt voor het plaatsen van twee kinderzitjes op de fiets. Ook bij het doen van de boodschappen ben je binnen no-time bij de supermarkt en neemt je aan de hand van een fietstas je boodschappen makkelijk mee. 

Welke fiets het beste bij je past is geheel afhankelijk van jouw voorkeur. Wil je er lange afstanden mee gaan fietsen of gebruik je hem meer voor de kortere afstanden? Welk gewicht wil je met de fiets kunnen dragen en welk model vind je leuk? Daarnaast is het ook belangrijk om het budget in acht te nemen bij de overweging voor een elektrische fiets. Wanneer je deze punten voor jezelf op een rij  hebt gezet, adviseren wij je graag over welke elektrische moederfiets het beste bij jou past. 

Elektrische fiets uitproberen

De prijzen van de beste elektrische mamafiets

Alle elektrische fietsen in ons assortiment zijn erg scherp geprijsd. Wij vinden het belangrijk om de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs te leveren. De elektrische mamafietsen zijn daarom al verkrijgbaar vanaf €890,-. Maar zoals bij iedere soort fietsen is de prijs erg afhankelijk van verschillende factoren. Hoe uitgebreider de fiets en hoe beter de motor, hoe duurder de fiets zal zijn. Meer weten over alle prijzen? Vraag de brochure aan

Meer weten over onze elektrische fietsen voor moeders? 

Wil je meer weten over de elektrische fietsen die wij speciaal hebben ontwikkeld voor moeders en waarmee je jouw kind veilig en zorgeloos mee naar school kunt brengen? Geen probleem, wij geven in een persoonlijk gesprek graag meer uitleg over de voordelen en mogelijkheden van de beste elektrische mamafiets. 

Plan een persoonlijke afspraak in