Forza Fietsen: innovatief, duurzaam, krachtig, betrouwbaar

Ons doel is dat iedereen fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets, met de e-bike grotere afstanden afleggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemming. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op weg naar uw bestemming.

Ontstress en geniet van de prettige omgevingen waarin u helemaal tot rust komt op een e-bike van Forza. Forza staat voor een gedegen stuk kwaliteit, goed zitcomfort, en fraaie designs. Daarnaast vinden wij het van zeer groot belang u van ondersteunend en persoonlijk advies te voorzien. Zo heeft u altijd een e-bike naar wens met een bijzonder hoog aftersales service niveau: Dat is Forza Fietsen.

De juiste elektrische fiets testen

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf. Bij ons staat, naast het leveren van de beste kwaliteit, persoonlijk advies, service en ondersteuning hoog in het vaandel. Samen met u komen we graag tot de juiste keuze voor uw elektrische fiets en toebehoren, afgestemd op uw gebruik, wensen en persoonlijk budget. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Klik dan hier om contact op te nemen >>

Elektrische fietsen op uw gemak thuis testen

Op uw gemak onze collectie elektrische fietsen bij u thuis testen? De specialisten van Forza komen graag bij u langs om de door u gewenste selectie e-bikes te demonstreren. Geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten. Zo kunt u, in uw eigen vertrouwde omgeving kennis maken met de e-bikes van Forza dit op een door u gewenst tijdstip.
proefrit maken? Maak direct gratis en vrijblijvend een afspraak  >>

Test de nieuwste e-bikes in onze winkel

U bent van harte welkom om onze nieuwste collectie elektrische fietsen te bekijken en uitproberen in één van onze E-Bike Experience Centers, u kunt ons vinden aan de Edisonweg 40 te Nunspeet of aan de Westeresch 8 te Roden. Ons e-bike testcenter in Nunspeet is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:30. In onze vestiging in Roden staan wij voor u klaar van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-16:00. De koffie en thee staan voor u klaar!

Betrouwbare kwaliteitsonderdelen

De elektrische fietsen van Forza zijn uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken als: Samsung, Shimano, Hesling en Spaninga. Zo zijn onze e-bikes van hoge kwaliteit. Forza doet er zelfs nog een schep bovenop, 3 kwaliteit controles door onze e-bike specialisten, zodat u blind kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze elektrische fietsen.

Proefrit bij u thuis

Wij vinden het belangrijk dat u de elektrische fietsen in uw eigen omgeving kan uitproberen. Daarom kunt u bij Forza Fietsen vrijblijvend een proefrit aanvragen – bij u thuis. Onze vakmensen komen met de gewenste modellen naar u toe, zodat u in alle rust kunt kijken welke elektrische fiets het beste bij u past.

Service

Een goede service is voor ons een kernwaarde. Wij willen u graag helpen met uw vragen over onze elektrische fietsen en geven deskundig advies. Moeten we daarvoor naar u toe komen? Dan rekenen wij geen voorrijkosten. Gegarandeerd elektrisch fietsplezier, zonder zorgen. Of het nu in Zwolle, Elburg, Delft, Breda of Amsterdam is, wij komen naar u toe. Met uitzondering van de waddeneilanden.

Eerlijke prijzen!

Forza hanteert een uniek concept: Wij leveren onze elektrische fietsen rechtstreeks aan de consument. Zonder dealernetwerk en tussenhandelaren, zo krijgt u de scherpste prijs en kunnen wij u direct van dienst zijn bij vragen. Wel zo makkelijk!

Uit voorraad leverbaar

Als u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod elektrische fietsen van Forza Fietsen, hoeft u niet eens te wachten op uw nieuwe aanwinst. U kunt direct de fiets afnemen. Vanwege onze grote voorraad zijn de fietsen direct leverbaar. Uw voordeel!

Professioneel advies

Bij Forza Fietsen staan onze e-bike specialisten voor u klaar om u in uw behoefte te voorzien en uw vragen te onderbouwen met deskundig advies. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Heel relaxed! Bezoek onze showroom en beleef ons aanbod elektrische fietsen in Nunspeet.

Brochure aanvragen

Of neem contact op voor een geheel vrijblijvende proefrit aan huis

Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Brochure
Sluiten icoontje
Elektrische fiets
Sluiten icoontje